Sindicalistii au plecat de la negocieri, suparati ca Emil Boc a batut cu pumnul in masa

Sindicalistii s-au retras vineri de la discutiile si negocierile pe care trebuiau sa le poarte cu Emil Boc pe tema legii salarizarii, pensiei si statutului functionarilor publici. Acestia acuza ca premierul a batut cu pumnul in masa si le-a spus sa taca, iar daca nu le convine sa isi vada de drum.

Liderul CNSRL Fratia, Marius Petcu, a declarat ca nu primesc un "pumn in gura de la niciun Guvern, iar daca aceasta formula de dialog social este promovata in continuare de premierul Emil Boc ei nu vor mai veni la negocieri".

"Este pentru prima oara cand am asistat la o astfel de manifestare a premierului Emil Boc ce are loc in prezenta reprezentantilor altor ministere, noi nu primim niciun pumn in gura de la niciun Guvern", a declarat Petcu.

Lideri a patru confederatii sindicale s-au retras de la negocierile cu prim ministrul dupa 10 minute. La iesire acestia au acuzat ca seful Executivului a batut cu pumnul in masa si a strigat la ei dupa ce au spus ca nu este corect ca alte confederatii sindicale au venit cu patru reprezentanti, nu doi asa cum ceruse Guvernul.

"Joi la ora 18.00 am primit un document de la Guvern la confederatie in care se spunea ca la discutii pot sa participe doi reprezentanti de la confederatie. Insa acum de la unele erau patru reprezentanti. Premierul ne-a spus sa tacem din gura ca el este organizatorul, iar daca nu ne convine sa plecam", a mai declarat un alt lider sindical nemultumit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
22

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
234

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
131

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...