Si-a pus capat zilelor in propria curte, chiar in fata casei!

Si-a pus capat zilelor in propria curte, chiar in fata casei!
Tragedia s-a petrecut duminica dimineata, la Flamanzi, descoperirea fiind facuta de o ruda a sinucigasului. Femeia, speriata, a mai chemat o vecina, dupa care, prin serviciul de urgenta 112 au solicitat ajutorul politiei si al ambulantei.

Medicii de la Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani nu au putut, insa, decat sa constate decesul barbatului, care se spanzurase de crengile unui copac din fata casei sale. Politistii au ajutat la coborarea cadavrului.

La Flamanzi au ajuns si criminalistii, care urmau sa inceapa o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Vecinii au povestit ca sotia sinucigasului s-a mutat in satul Poiana, in urma cu ceva timp, din cauza batailor si a scandalurilor care izbucneau fie de la consumul exagerat de alcool, fie de la neintelegerile in familie pentru o parcela de pamant.

Mai mult, barbatul, in varsta de 48 de ani, primise vineri inca o citatie pentru a se prezenta in instanta, dupa ce sotia a intentat divort.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
747

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
242

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
198

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...