Si-a dat foc la casa dupa ce, in loc de ulei, a pus in tigaia incinsa benzina!

Si-a dat foc la casa dupa ce, in loc de ulei, a pus in tigaia incinsa benzina!
O greseala care ar fi putut sa o coste viata! O femeie din comuna Trusesti, judetul Botosani, si-a dat foc la casa, in timp ce isi facea de mancare. In loc sa toarne ulei in tigaia incinsa, femeia a turnat benzina.

Laura L. pregatea cina, in dupa-amiaza zilei de joi. A pus tigiaia cu ulei pe foc si, vrand sa mai adauge putin ulei in vas, a turnat din greseala benzina dintr-o sticla.

Vaporii de benzina s-au aprins de la flacara de aragaz, incendiind materialele combustibile din bucataria apartamentului. Surprinsa de intorsatura pe care au luat-o lucrurile, femeia a solicitat sprijinul pompierilor. Un echipaj din cadrul Garzii de Interventie Trusesti a intervenit pentru localizarea si stingerea incendiului.

La sosirea pompierilor la fata locului ardeau mai multe bunuri aflate in camera incendiata, iar casa scarii era inundata cu fum negru si inecacios care punea in pericol sanatatea celorlalti locatari. Pompierii s-au mobilizat rapid si au reusit sa salveze 7 persoane care se aflau acasa la acea ora, inainte ca fumul sa le puna in pericol viata sau sanatatea, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, Dorina Lupu.

Lupta cu flacarile a durat mai putin de 15 minute.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 6.000 de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1099

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
310

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
271

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...