Știți ce trebuie sa faceți atunci când vedeți o groapă uriașă ce poate fi un pericol pentru circulație? FOTO
BOTOSANI

Problema strazilor surpate, mai ales dupa cateva zile de ploaie, este cunoscuta in intreaga tara, iar in ultima perioada din ce in ce mai frecvent si in Botosani. Totusi, cati dintre noi stim ce trebuie sa facem atunci cand vedem un crater aparut carosabil?

Știți ce trebuie sa faceți atunci când vedeți o groapă uriașă ce poate fi un pericol pentru circulație? FOTO

In ultimele doua zile, pe retelele de socializare au tot aparut fotografii cu gauri uriase in asfaltul de pe strazile din municipiul Botosani. Nu este insa suficient sa fotografiem groapa si sa publicam imaginile pe Facebook, pentru ca nu toti cetatenii au conturi de socializare.

Pe strada Petru Rares, capacul de la o gura de canal a disparut. Sambata seara, un sofer botosanean a fotografiat gura de canal, in speranta ca vor afla si alti conducatori auto. Au aflat cativa, insa nu toti, iar duminica seara, un VW Caddy a intrat cu roata fix in gaura.

In aceasta dimineata, un alt crater a fost fotografiat pe strada Eternitatii. O persoana a semnalizat cu cateva crengi si o bucata de fier, insa nici o astfel de masura nu este suficienta.

Seful Politiei Locale Botosani, Ioan Onutu, le recomanda pe botosanenilor cu spirit civic, care vad un astfel de crater, sa sune la dispeceratul Politiei Locale -  0231.513.100, pentru ca politistii locali sa poata interveni imediat pentru a semnaliza corespunzator pericolele care apar pe strazi.

Problemele de pe strada Eternitatii si strada Petru Rares au fost aduse in atentia Politiei Locale de catre reporterii Stiri.Botosani.ro, politistii precizand ca se vor deplasa pentru a le semnaliza, evitandu-se astfel producerea unor evenimente nedorite.

Sursa foto: Radar Botosani Oficial






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
289

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5355

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
211

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...