Sfârșit de săptămână încărcat pentru jandarmii botoșăneni

Sfârșit de săptămână încărcat pentru jandarmii botoșăneni
În perioada 2 – 4 septembrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și liniștea publică la manifestările publice organizate în județul Botoșani.
    
În municipiul Botoșani, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor prilejuite de organizarea Festivalului Diversității Multiculturale, care are loc pe Pietonalul Unirii, începând de vineri până duminică.
    
În județ, oamenii legii vor asigura o prezență activă și vor interveni în cazurile de încălcare a prevederilor legale privind normele de conviețuire socială la Festivalul  ,,Sărbătoarea Usturoiului din localitatea Copălău, la parada moto de sâmbătă din mun. Dorohoi, precum și la meciul de fotbal de liga a V-a dintre F.C. Avrămeni și A.S. Unirea Săveni, competiție sportivă ce va avea loc pe stadionul din localitatea Avrămeni duminică.
    
Efectivele de jandarmi vor fi alături de credincioșii participanți la slujba de sfințire a Bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din localitatea Gorbănești, pentru ca liniștea necesară enoriașilor să nu fie tulburată prin producerea unor fapte antisociale.
  
 Pentru desfășurarea în condiții civilizate a acestor evenimente și prevenirea săvârșirii unor fapte antisociale, recomandăm cetățenilor să acorde o atenție sporită bunurilor personale, să evite consumul excesiv de băuturi alcoolice, care este un factor favorizant al faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, să nu răspundă provocărilor persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice și să solicite în cel mai scurt timp intervenția forțelor de ordine aflate în apropiere, atunci când se impune, pentru aplicarea măsurilor legale și restabilirea unui situații de normalitate.
  
 În executarea misiunilor specifice, jandarmii botoșăneni vor fi sprijiniți, în această perioadă, de lucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă dispărută de câteva zile, căutată de poliție!

astăzi, 13:39
467

La data de 25 septembrie, mama persoanei în cauză a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că la data de 11 septembrie 2017, fiica sa, Sîrbu Ramona, diagnosticată cu afecţiu...

Expertiza a confirmat: Probleme la blocul de pe Primăverii încă din construcţie!

astăzi, 12:37
356

Expertiza realizată de un specialist din Iaşi la blocul de pe strada Primăverii a confirmat o ipoteză lansată după explozie şi anume aceea că există vicii ascunse, din faza de construcţie a ...

Raed Arafat şi şefi din SMURD, aşteptaţi la Botoşani la sfârşitul săptămânii

astăzi, 12:34
284

Duminică, la Botoşani sunt aşteptaţi Raed Arafat, şeful DSU şi secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, precum şi prof.dr. Diana Cimpoeşu, şeful SMURD pe regiunea Moldovei, in...