Sfârșit de săptămână încărcat pentru jandarmii botoșăneni

Sfârșit de săptămână încărcat pentru jandarmii botoșăneni
În perioada 2 – 4 septembrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și liniștea publică la manifestările publice organizate în județul Botoșani.
    
În municipiul Botoșani, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor prilejuite de organizarea Festivalului Diversității Multiculturale, care are loc pe Pietonalul Unirii, începând de vineri până duminică.
    
În județ, oamenii legii vor asigura o prezență activă și vor interveni în cazurile de încălcare a prevederilor legale privind normele de conviețuire socială la Festivalul  ,,Sărbătoarea Usturoiului din localitatea Copălău, la parada moto de sâmbătă din mun. Dorohoi, precum și la meciul de fotbal de liga a V-a dintre F.C. Avrămeni și A.S. Unirea Săveni, competiție sportivă ce va avea loc pe stadionul din localitatea Avrămeni duminică.
    
Efectivele de jandarmi vor fi alături de credincioșii participanți la slujba de sfințire a Bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din localitatea Gorbănești, pentru ca liniștea necesară enoriașilor să nu fie tulburată prin producerea unor fapte antisociale.
  
 Pentru desfășurarea în condiții civilizate a acestor evenimente și prevenirea săvârșirii unor fapte antisociale, recomandăm cetățenilor să acorde o atenție sporită bunurilor personale, să evite consumul excesiv de băuturi alcoolice, care este un factor favorizant al faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, să nu răspundă provocărilor persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice și să solicite în cel mai scurt timp intervenția forțelor de ordine aflate în apropiere, atunci când se impune, pentru aplicarea măsurilor legale și restabilirea unui situații de normalitate.
  
 În executarea misiunilor specifice, jandarmii botoșăneni vor fi sprijiniți, în această perioadă, de lucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
20

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
24

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
57

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...