Sfârșit cumplit pentru un botoșănean! Ștrangulat în timp ce pregătea mâncarea pentru animale! FOTO

Un bărbat din județul Botoșani a avut parte de o moarte cumplită, în timp ce pregătea mâncarea pentru animalele din gospodărie. El a fost ștrangulat după ce a încercat să deblocheze șișcornița cu care lucra. 

Sfârșit cumplit pentru un botoșănean! Ștrangulat în timp ce pregătea mâncarea pentru animale! FOTO

Ioan Ciocan, în vârstă de 81 de ani, din satul Dorobanți, comuna Nicșeni, locuia singur într-o gospodărie de la marginea satului.

Joi dimineață, bărbatul a vrut să pregătească hrana pentru animalele pe care le creștea. A dat drumul la utilajul cu ajutorul căruia toca furajele, dar la un moment dat șișcornița s-a blocat.

Când a văzut că nu mai merge, bătrânul a vrut să o desfunde fără a o scoate din funcțiune iar în acel moment haina cu care era îmbrăcat a fost prinsă în pinioanele utilajului. Bărbatul a fost tras spre interior, fiind ștrangulat de haină.

Băiatul bărbatului a venit în vizită la acesta și l-a găsit inconștient, prins în utilaj. A cerut ajutorul vecinilor, reușind să îl scoată, și a sunat la 112.

La fața locului a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, dar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Și criminaliștii au ajuns la locuința bătrânului, iat trupul neînsuflețit a fost ridicat de Medicina Legală.







 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
165

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
589

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
293

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...