Sex cu minoră pedepsit de judecători cu puşcărie!

Sex cu minoră pedepsit de judecători cu puşcărie!
Ca şi cum nu era de ajuns că era cunoscut poliţiştilor drept hoţ şi contrabandist, un tânăr din Păltiniş a încercat să schimbe "peisajul" şi a ajuns la sex cu o minoră.

Acuzat că a întreţinut raporturi sexuale o cu fată de 14 ani, Ionuţ A., de 27 de ani, a fost condamnat de o instanţă a Judecătoriei Darabani la cinci ani de închisoare cu executare. Mai mult, nu are voie să se apropie sau să comunice cu fata respectivă, nu are voie să se apropie de locuinţa ei, locul de muncă, şcoala sau alte locuri în care fata va desfăşura activităţi, pe o perioadă de 5 ani de la executarea pedepsei.

Totul a început anul trecut, în vară, când fata i-a picat în mreje amorezului. Şi nu doar atât, a fugit de lângă părinţi şi s-a mutat în casa lui, decisă să trăiască alături el pentru tot restul vieţii. Decizia fetei s-a lovit însă de cea a părinţilor, care au sunat la 112 şi au cerut ajutorul poliţiştilor. Cercetările ulterioare au dus la concluzia că cei doi întreţinuseră şi relaţii sexuale, confirmate de examenul medico- legal.

În aceste condiţii, la sfârşitul anului trecut, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani l-au trimis în judecată pe tânăr sub acuzaţia de raport sexual cu o minoră. Sentinţa dată nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Până la relaţia cu minora, Ionuţ A. a fost condamnat pentru furturi, iar din 2012 s-a apucat şi de contrabanda cu ţigări, ba chiar a şi fost condamnat o dată, în prezent fiind judecat tot pentru trafic cu ţigări.

 

Spune-ne opinia ta