Sesizarea facuta de PSD, in atentia organelor de cercetare penala, anunta presedintele BEJ Botosani!

Sesizarea facuta de PSD, in atentia organelor de cercetare penala, anunta presedintele BEJ Botosani!

Listele reclamate de social-democratii botosaneni

Biroul Electoral Judetean Botosani a inregistrat sesizarea inaintata de PSD, insa a declinat rezolvarea acesteia catre organele de cercetare penala.

"De sesizarea facuta de reprezentantii Partidului Social Democrat se vor ocupa organele de cercetare penala pentru ca se pun in discutie aspectele unei infractiuni", a anuntat presedintele BEJ Botosani, Mihai Condurache Clopotel.

Reamintim ca PSD a sesizat la BEJ mai multe presupuse nereguli in legatura cu listele suplimentare, solicitand anularea alegerilor in doua comune din judetul Botosani, Pomarla si Cristinesti.

Senatorul Gheorghe Marcu a anuntat ca diferenta intre PDL si PSD inregistrata la nivelul judetului este de 822 de voturi in favoarea democrat-liberalilor, si extrem de mica la nivelul municipiului Botosani.

"Chiar si aseara aveam o rezerva cu privire la listele suplimentare, intrucat 10% dintre alegatori se regaseau pe aceste liste. In Pomarla si Cristinesti am gasit astfel de liste", a precizat senatorul PSD Gheorghe Marcu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
127

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
93

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
86

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...