Service Rapid Solenyy, un nou concept de service auto în Botoșani FOTO

Service Rapid Solenyy, un nou concept de service auto în Botoșani FOTO
Solenyy  îşi extinde serviciile cu un Service Rapid la cele mai înalte standarde. Firma aduce un nou concept pe piaţa locală prin deschiderea unui service auto cu cele mai moderne tehnologii şi cu oameni profesioniști.

Service-ul de pe Strada Pacea, în vecinătatea spălătoriei şi vulcanizării deţinute de aceeaşi companie, oferă servicii începând de la:

- revizii auto: înlocuire filtre, (aer, ulei, polen, combustibil), schimb ulei;
- sistem suspensie: înlocuire arcuri și flanșe, kituri de protecție amortizoare, geometrie roți 3D;
- sistem direcție: capete bară, bielete, direcție, pivoți, bielete antiruliu, bucșe;
- sitem de frânare: înlocuire plăcuțe și discuri de frână, saboți și tamburi;
- sistem aprindere: înlocuire bujii, bobine și relee;
- diagnoza: resetare, diagnoză on board;
- climatizare: curățare și încărcare sistem aer condiționat;
- baterii: control stare baterie și schimb;
- roți: schimb anvelope și echilibrare, încarcare pneuri cu azot.
Firma mai deţine în cadrul noii unităţi un magazin de piese auto, asigurari RCA  şi un depozit de anvelope noi și second hand.

Capacitatea noii unităţi este de şapte autoturisme simultan într-un program de lucru de 8:00-17:00 de luni până vineri şi 08:00-14:00 sâmbătă. Maşinile sunt preluate de un şef de service iar pe parcursul reparaţiei clienţii se pot destinde la un cafe-bar, service-ul dispunând şi de o parcare generoasă.

De asemenea proprietarii maşinilor beneficiază de un serviciu de programări şi garanţia că orice lucrare se execută între 30 minute si maxim  trei ore de la intrarea maşinii pe stand în funcție de complexitatea manoperei.

"Oferim seriozitate şi servicii de calitate. Executăm toate lucrările la maşini până la partea de motor, unde recomandăm reprezentanţele auto sau service-urile autorizate din oraș. Toate echipamentele de lucru  sunt importate din Austria, cele mai multe fiind de la cunoscuta firmă Hoffman. Seful de service  este instruit in Germania cu o experiență  de 15 ani în domeniul  service auto. Restul personalului este calificat cu diplomaă de mecanic auto, mecanici au experientă în domeniu  și au fost instruiți de echipa de la Hoffmann- Austria   pe noile echipamente declară pentru Știri.Botoșani.Ro Sergiu Olaru, reprezentantul firmei.

Prioritatea noastră este siguranța clienților  !

Foto:


 

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Mesaj de condoleante

Vineri, 19 Ianuarie 2018
4228

Un gând pios si o lumânare pentru cel ce nu mai este lângă noi, Racu Marin, cel care a fost colegul si prietenul nostru.Sincere condoleanțe familiei îndurerate din partea...

Târgul de nunţi Ghid Mariaj, ediţia a X-a

Marţi, 16 Ianuarie 2018
860

Cel mai așteptat târg de nunți al anului revine în februarie la Iași. Ediția aniversară de 10, cu un număr record de oferte speciale pentru miri, într-un spațiu expozițional ...

Patiseria Ștefania, Primăverii 24!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
1226

Locul dulce din Primăverii, unde își dau întâlnire mici și mari, la petreceri și timp frumos petrecut într-un cadru familial, într-un miros care îți amintește...