Șeful Inspectoratului de Jandarmi, mesaj către directorii de școli: "Mai puțină reticentă în a ne informa din dorința de a..."

Șeful Inspectoratului de Jandarmi, mesaj către directorii de școli: "Mai puțină reticentă în a ne informa din dorința de a..."
Șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, col. Constantin Moroșanu, prezent vinei la consfătuirea cu directorii unităților de învățământ le-a cerut acestora să sesizeze orice problemă cu care se confruntă în incinta școlii sau în apropierea acesteia.

Întrucât efectivele de jandarmi nu sunt suficiente pentru a asigura paza la toate unitățile de învățământ botoșănene, șeful IJJ le-a transmis directorilor că trebuie că existe o strânsă colaborare pentru ca elevii să fie în siguranță.

"Am avut o colaborare foarte bună până acum, dar aș vrea să vă informez că efectivele noastre sunt ca număr relativ mici în ceea ce privește misiunile de asigurare a ordinii publice și de menținere. Să cunoașteți că nu avem efectivele necesare să asigurăm paza la toate școlile. Activitatea aceasta o realizăm printr-o monitorizare ce implică și din partea dvs. o colaborare, o infromare permanentă cu problemele pe care le aveți dvs. în zona școlilor sau în școală. Mai puțină reticență în a ne informa, din dorința de a spune că la școala mea nu se întâmplă nimic. Problemele lăsate nu le rezolvă nimeni, tot noi trebuie să le rezolvăm. Contați în continuare pe sprijinul nostru și un pic mai multă atenție la cei care organizează activități cu elevii, în spații publice. dacă nu ne informați din timp să venim și noi cu oameni să vă sprijinim vă asumați o mare răspundere", le-a spus col. Constantin Moroșanu directorilor de școli.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Judeţean aşteaptă bani de la Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea Muzeului Judeţean

astăzi, 15:26
37

Proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii judeţeni, iar vicepreşedintele CJ, Dorin Birta, a anunţat că sunt şanse mari ca CNI să finanţeze lucrarea.Până acum autorit...

Puncte bonus pentru șoferii cuminți în trafic!

astăzi, 14:13
302

Trei deputati ai PSD-ALDE au initiat un proiect de lege prin care se propune ca soferii care nu au fost sanctionati si nu au cumulate puncte de penalizare in cursul unui an sa primeasca anul urmator d...

Și băut, şi fără permis, depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni în trafic!

astăzi, 13:48
285

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat în trafic un cetățean român care conducea un autoturism, deși nu avea permi...