Șeful Inspectoratului de Jandarmi, mesaj către directorii de școli: "Mai puțină reticentă în a ne informa din dorința de a..."

Șeful Inspectoratului de Jandarmi, mesaj către directorii de școli: "Mai puțină reticentă în a ne informa din dorința de a..."
Șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, col. Constantin Moroșanu, prezent vinei la consfătuirea cu directorii unităților de învățământ le-a cerut acestora să sesizeze orice problemă cu care se confruntă în incinta școlii sau în apropierea acesteia.

Întrucât efectivele de jandarmi nu sunt suficiente pentru a asigura paza la toate unitățile de învățământ botoșănene, șeful IJJ le-a transmis directorilor că trebuie că existe o strânsă colaborare pentru ca elevii să fie în siguranță.

"Am avut o colaborare foarte bună până acum, dar aș vrea să vă informez că efectivele noastre sunt ca număr relativ mici în ceea ce privește misiunile de asigurare a ordinii publice și de menținere. Să cunoașteți că nu avem efectivele necesare să asigurăm paza la toate școlile. Activitatea aceasta o realizăm printr-o monitorizare ce implică și din partea dvs. o colaborare, o infromare permanentă cu problemele pe care le aveți dvs. în zona școlilor sau în școală. Mai puțină reticență în a ne informa, din dorința de a spune că la școala mea nu se întâmplă nimic. Problemele lăsate nu le rezolvă nimeni, tot noi trebuie să le rezolvăm. Contați în continuare pe sprijinul nostru și un pic mai multă atenție la cei care organizează activități cu elevii, în spații publice. dacă nu ne informați din timp să venim și noi cu oameni să vă sprijinim vă asumați o mare răspundere", le-a spus col. Constantin Moroșanu directorilor de școli.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Circ în toată regula făcut de un șofer, după ce a produs un accident pe strada Pacea!

astăzi, 17:10
1322

Astăzi, poliţiştii Biroului Rutier - Poliţia municipiului Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Botoşani, bănuit de ...

Sentința definitivă pentru Dan Șova: 3 ani de închisoare cu executare!

astăzi, 17:03
197

Trei ani este pedeapsa pentru Dan Şova, la ultimul termen al procesului CET Govora. În primă instanţă, fostul senator fusese condamnat tot la trei ani de detenţie, pentru trafic de influen...

Primarul Cătălin Rotundu anunță Târg de locuri de muncă la Dîngeni!

astăzi, 14:25
420

Luni, 25 iunie 2018, începând cu ora 10.00, Primăria comunei Dîngeni organizează Târgul locurilor de muncă. Evenimentul va avea loc la Căminul Cultural Dîngeni și ar...