Șeful Inspectoratului de Jandarmi, mesaj către directorii de școli: "Mai puțină reticentă în a ne informa din dorința de a..."

Șeful Inspectoratului de Jandarmi, mesaj către directorii de școli: "Mai puțină reticentă în a ne informa din dorința de a..."
Șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, col. Constantin Moroșanu, prezent vinei la consfătuirea cu directorii unităților de învățământ le-a cerut acestora să sesizeze orice problemă cu care se confruntă în incinta școlii sau în apropierea acesteia.

Întrucât efectivele de jandarmi nu sunt suficiente pentru a asigura paza la toate unitățile de învățământ botoșănene, șeful IJJ le-a transmis directorilor că trebuie că existe o strânsă colaborare pentru ca elevii să fie în siguranță.

"Am avut o colaborare foarte bună până acum, dar aș vrea să vă informez că efectivele noastre sunt ca număr relativ mici în ceea ce privește misiunile de asigurare a ordinii publice și de menținere. Să cunoașteți că nu avem efectivele necesare să asigurăm paza la toate școlile. Activitatea aceasta o realizăm printr-o monitorizare ce implică și din partea dvs. o colaborare, o infromare permanentă cu problemele pe care le aveți dvs. în zona școlilor sau în școală. Mai puțină reticență în a ne informa, din dorința de a spune că la școala mea nu se întâmplă nimic. Problemele lăsate nu le rezolvă nimeni, tot noi trebuie să le rezolvăm. Contați în continuare pe sprijinul nostru și un pic mai multă atenție la cei care organizează activități cu elevii, în spații publice. dacă nu ne informați din timp să venim și noi cu oameni să vă sprijinim vă asumați o mare răspundere", le-a spus col. Constantin Moroșanu directorilor de școli.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

astăzi, 18:58
678

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocaz...

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

astăzi, 17:38
2759

Tânărul, de 21 de ani, din comuna Ungureni a venit, sâmbătă, la Botoşani împreună cu mai mulţi prieteni şi au decis să meargă la patinoar. După câteva ture pe pationa...

Avertizare meteo emisă de meteorologi până luni!

astăzi, 16:34
1031

Meteorologii au emis, duminică, o nouă avertizare meteo valabilă pentru aproape toate regiunile ţării.Până pe 18 decembrie, la ora 15.00, va ninge în general moderat cantitativ &...