Seful de post din Viisoara, cercetat pentru omor deosebit de grav!

Seful de post din Viisoara, cercetat pentru omor deosebit de grav!

 Mircea Grigore  

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani efectueaza cercetari fata de seful de post din Viisoara, Mircea Grigore, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor deosebit de grav.

Probele adunate pana acum de anchetatori arata faptul ca politistul l-a lovit de mai multe ori pe Ioan Ciobanu.

“Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani efectueaza cercetari fata de seful de post din Viisoara sub aspectul savarsirii infractiunii de omor deosebit de grav. Față de acesta s-a dispus începerea urmăririi penale dispunându-se măsura preventivă a obligării de a nu părăsi țara. În ziua de 05.06.2012 cadavrul va fi autopsiat. În raport de concluziile medico-legale vor fi dispuse si alte măsuri procedurale. Totodată sunt efectuate cercetări și cu privire la împrejurările în care victima a fost ținută la Postul de Poliție Viișoara și Secția nr. 7 de Poliție Rurală Darabani din ziua de 26.05.2012 orele 18.15 până la 27.05.2012 orele 10.00  fără a fi condusă la o unitate sanitară în vederea acordării de îngrijiri medicale", a declarat Aurel Simion, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

 Va reamintim ca pe 26 mai, după un spectacol ce a avut loc în localitatea Viişoara, Ioan Ciobanu, împreună cu soţia sa, ambii aflaţi într-o avansată stare de ebrietate, au încercat să intre cu căruţa în curtea căminului cultural.

Aceştia au fost opriţi de poliţiştii care erau la faţa locului, însă bărbatul a devenit recalcitrant.

Acesta chiar a lovit cu biciul un poliţist, pe Mircea Grigore, căruia i-a spart arcada şi care va avea nevoie 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Oamenii legii l-au încătuşat pe bărbat şi l-au dus la Postul de Poliţie din Viişoara, unde i-au întocmit dosar penal pentru ultraj, cazul fiind preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Poliţiştii l-au chemat la un moment dat şi pe asistentul medical din Viişoara, pentru a-l vedea pe bărbat. Ulterior, el a fost transportat la Poliţia din Darabani, pentru audieri. Întrucât nu se mai trezea, poliţiştii au chemat o Ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la spital, medicii concluzionând că prezintă un traumatism cranian.

Din cauza stării grave în care se afla, el a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi, unde a decedat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
9

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
10

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
68

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...