Şefii Consiliului Judeţean Botoşani, în inspecţie pe drumul Lozna-Talpa

Şefii Consiliului Judeţean Botoşani, în inspecţie pe drumul Lozna-Talpa
Investiţiile privind infrastructura rutieră a judeţului constituie prioritatea numărul 1 pentru Consiliul Judeţean Botoşani, contribuind la dezvoltarea socio-economică a judeţului şi la creşterea nivelului de trai al cetăţenilor, transmit reprezentanţii Consiliului Judeţean Botoşani, într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Drept urmare, ieri, 17 august 2016, o delegaţie formată din preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, domnul Costică Macaleţi, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, domnul Dorin Birta, a verificat stadiul precum şi calitatea lucrărilor executate de Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani pe traseul DJ 291 K Lozna –Talpa.

De asemenea, în cadrul vizitei pe teren, s-au testat parametrii de funcţionare a noului autogreder achiziţionat de către Consiliul Judeţean Botoşani, prin DJDP în luna august 2016.

În prezent, lucrările care se execută pe porţiunea de drum de 7, 22 km Lozna–Talpa constau în reprofilarea drumului şi tăieri de acostamente, continuând cu lucrările de întreţinere multianuală.

"Autogrederul achiziţionat este necesar în execuţia lucrărilor şi oportun deoarece poate fi utilizat şi în condiţii de iarnă. Efortul financiar susţinut pentru achiziţie este justificat de economiile realizate prin reducerea costurilor suportate anterior, prin  închirierea unui astfel de utilaj", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Costică Macaleţi.

Consiliul Județean Botoșani va continua monitorizarea lucrărilor de întreţinere ce se execută pe teritoriul judeţului și va menține preocuparea în ceea ce privește dezvoltarea căilor de circulaţie, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
2

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
49

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
234

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...