Sediul unei firme din Botoşani, răvăşit de hoţi! FOTO

Sediul unei firme din Botoşani, răvăşit de hoţi! FOTO
Hoții au dat iama în sediul unei firme de transport din municipiul Botoșani, situată la ieșirea din municipiu către Iași. Unul dintre șoferi a observat, sâmbătă dimineața, că ușa de la intrarea în clădirea unde sunt birourile firmei Morena Trans este deschisă și îndoită și l-a sunat imediat pe patron, fiind anunțată și Poliția.

Hoții au reușit să intre în interior distrugând o ușă metalică cu trei rânduri de încuietori folosindu-se, cel mai probabil, de o rangă. Au răscolit prin documente și prin sertare în speranța că vor găsi bani, dar spre ghinionul lor nu au găsit ceea ce căutau.

Patronul firmei nu bănuiește cine ar fi putut să spargă sediul, dar spune că în urmă cu câteva zile i-a fost spart și un taxi, care era parcat în aceeași curte.

“M-a sunat dimineață un șofer de pe microbuz că e forțată ușa. Se pare că nu lipsește nimic, probabil au căutat bani. Sunt câteva urme, au răscolit tot. Săptămâna trecută mi-au mai spart un taxi, aici în curte, dar nu au furat nimic pentru că probabilu tot așau căutau bani, pentru că puteau să ia stația de marcat, casa, dar nu au luat nimic", a spus Ovidiu Dumitraș, administratorul firmei Morena Trans.

Clădirea nu are nici sistem de supraveghere video, nici alarmă.

Criminaliștii sosiți la fața locului au luat probe. În urma cercetărilor făcute s-a stabilit că din sediul firmei nu lipsește nimic. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere și tentativă de furt calificat, oamenii legii căutându-i pe făptași.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
5

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
105

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:43
78

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nou proiect transfrontalier, Este vorba de proiectul „Creșterea absorbției fondurilor UE prin consolidarea capacității ins...