Sedinta Consiliului Judetean, in direct pe Live Botosani! - Vezi proiectele de pe ordinea de zi

Sedinta Consiliului Judetean, in direct pe Live Botosani! - Vezi proiectele de pe ordinea de zi
Live Botosani transmite în direct pe internet, de la ora 10.00, şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Botoşani din data de 30 mai, printre proiectele de hotărâre figurând aprobarea contului anual de execuţie al bugetului propriu judeţean, al fondului de rulment şi al bugetului creditului intern, pe anul 2010, dar şi actualizarea Programului de transport judeţean de persoane prin curse regulate pentru judeţul Botoşani, valabil în perioada 01.07.2008– 30.04.2013.

Inregistrarea şedinţei va putea fi urmărită ulterior, pe www.live.botosani.ro.


Proiectele de hotârăre de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean din 30 mai:

1. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al Judeţului Botoşani în domeniul privat al acestuia, în vederea valorificării şi, după caz, casării unor bunuri aflate în administrarea Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Mihăileni, a Grupului Şcolar "Alexandru Vlahuţă" Şendriceni, respectiv a Spitalului de Psihiatrie Botoşani.

2. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţa gratuită a Autorităţii Naţionale a Vămilor, Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi, până la finalizarea Punctului de trecere a frontierei şi a Biroului vamal de frontieră Rădăuţi Prut (România) – Lipcani (Republica Moldova), a bunului imobil "PUNCT VAMAL PROVIZORIU" situat în satul Rădăuţi Prut, comuna Rădăuţi Prut, aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuţie al bugetului propriu judeţean, al fondului de rulment şi al bugetului creditului intern, pe anul 2010.

4. Proiect de hotărâre privind privind aprobarea situaţiilor financiare pe anul 2010.

5. Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport judeţean de persoane prin curse regulate pentru judeţul Botoşani, valabil în perioada 01.07.2008– 30.04.2013.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean nr. 136 din 17.12.2007 privind aprobarea Proiectului "Modernizare DJ 208 H, Pădureni – Coşula – Buda, km 34+150 - 39+150" şi a cheltuielilor legate de proiect.

7. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului legal al Judeţului Botoşani în Adunarea Generală a Asociaţilor AQUA Botoşani pentru aprobarea ajustării preţurilor/tarifelor la serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, în aria de delegare stabilită în Contractul unic de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare prin concesiune – judeţul Botoşani nr. 6600/01.07.2010.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Consiliului Judeţean Botoşani nr. 50/28.04.2011.

9. Proiect de hotărâre privind încadrarea unor drumuri comunale şi săteşti în categoria de folosinţă a drumurilor judeţene pe raza comunelor Lozna, Cândeşti, Truşeşti şi Albeşti.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea componenţei Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism şi Regulamentului de organizare şi funcţionare a acesteia.

11. Proiect de hotărâre privind înscrierea unor bunuri în domeniul public al judeţului Botoşani, precum şi corectarea erorilor materiale privind unele bunuri din domeniul public al judeţului Botoşani concesionate S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani.

12. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Botoşani în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani.

13. Raport al reprezentantului desemnat al Judeţului Botoşani în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani privind hotărârile adoptate în cadrul şedinţei Adunării Generale Ordinară şi Extraordinară a Acţionarilor din data de 29.04.2011.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
28

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
85

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
290

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...