Sedinta Consiliului Judetean, in direct pe Live Botosani! - VEZI ORDINEA DE ZI!

Sedinta Consiliului Judetean, in direct pe Live Botosani! - VEZI ORDINEA DE ZI!
Consilierii judeteni s-au intrunit in sedinta ordinara, incepand cu ora 10.00, pe ordinea de zi figurand 13 proiecte. Sedinta este transmisa in direct pe internet, de www.live.botosani.ro, unde va fi disponibila si inregistrarea.


PROIECTE DE HOTĂRÂRI pentru şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Botoşani din data de 30.03.2011, ora 10 (conform site-ului Consiliului Judetean Botosani)
 
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea componenţei Comisiei judeţene de evaluare a persoanelor cu handicap pentru adulţi.

2. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Judeţean Botoşani în Colegiul director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Analiză şi Acoperire a Riscurilor pe teritoriul judeţului Botoşani, pentru anul 2011.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al evaluării managementului aplicat de managerii instituţiilor publice de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, pentru anul 2010.

5. Proiect de hotărâre privind înscrierea în domeniul public al judeţului Botoşani şi în administrarea Consiliului Judeţean Botoşani a bunului imobil PUNCT VAMAL PROVIZORIU situat în satul Rădăuţi Prut, comuna Rădăuţi Prut.

6. Proiect de hotărâre privind trecerea unui imobil situat în localitatea Tudora, judeţul Botoşani, din domeniul public al judeţului Botoşani şi din administrarea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri în domeniul public al comunei Tudora şi în administrarea Consiliului Local al comunei Tudora.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de folosinţă gratuită până la data de 30 septembrie 2011, a 10 (zece) apartamente, aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflate în administrarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani, de către Municipiul Dorohoi – Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi, în vederea cazării persoanelor sinistrate ca urmare a inundaţiilor din iunie 2010.

8. Proiect de hotărâre privind înscrierea unui bun în domeniul public al Judeţului Botoşani, precum şi aprobarea inventarului actualizat al bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Botoşani, urmare a aplicării prevederilor Normelor Metodologice privind reevaluarea şi amortizarea activelor fixe corporale aflate în patrimoniul instituţiilor publice, aprobate prin Ordinul ministrului economiei şi finanţelor nr. 3471/2008.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea baremelor de dotare cu echipament şi cazarmament şi duratele de utilizare, precum şi normativele valorice de cheltuieli pentru cazarmament, echipament, transport, jucării, materiale igienico-sanitare, rechizite şi materiale cultural-sportive pentru copiii şi tinerii ocrotiţi de Serviciul public specializat pentru protecţia copilului, mamele protejate în centre maternale, precum şi copii încredinţaţi sau daţi în plasament la asistenţi maternali profesionişti, începând cu anul 2011.

10. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu judeţean cu suma de  2.658 mii lei, atât la partea de venituri, cât şi la partea de cheltuieli, pe anul 2011.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de informare şi consultare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajarea teritoriului şi de urbanism.

12. Proiect de hotărâre privind modificarea Convenţiei de colaborare între Ministerul Mediului, Unitatea de Management al Proiectului "Controlul integrat al poluării cu nutrienţi" şi Consiliul Judeţean Botoşani, precum şi a Contractului de asociere a Judeţului Botoşani cu Oraşul Ştefăneşti, pentru implementarea comună a proiectului "Controlul integrat al poluării cu nutrienţi" finanţat prin Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii pentru aparatul de specialitate şi aparatul permanent de lucru ale Consiliului Judeţean Botoşani, ale instituţiilor publice subordonate şi modificarea anexei nr. 53 la Hotărârea Consiliului Judeţean Botoşani nr. 9 din 31.01.2011.
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
343

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
185

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
132

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...