Secret mare la Primaria Botosani: De la Summer Fest, la Buget Fest cu peste 200.000 lei!

Secret mare la Primaria Botosani: De la Summer Fest, la Buget Fest cu peste 200.000 lei!
La Primaria Botosani, liberul acces la informatii se traduce prin libertatea edililor de a oferi doar informatiile care convin!

La mai bine de trei saptamani de la Festivalul Summer Fest, Primaria Botosani a facut publica suma totala alocata acestui eveniment si cheltuielile pe care le-a presupus, fara insa a oferi vreo informatie despre firmele implicate.

Redactia Stiri.Botosani a facut o solicitare scrisa, in baza legii nr. 544/2011, privind liberul acces la informatiile de interes public, prin care a solicitat informatii in ceea ce priveste bugetul alocat organizarii Summer Fest Botosani 2012, care au fost firmele care au sponsorizat Festivalul si de asemenea firmele care au beneficiat de sumele alocate.

In raspunsul formulat de reprezentantii Primariei Botosani se mentioneaza doar sumele alocate si cheltuielile pe care le-au presupus toate manifestarile si artistii care au concertat, insa a refuzat sa ofere informatii cu privire la sponsori si firmele care au beneficiat de sumele alocate, desi s-a solicitat in mod explicit acest lucru.

Potrivit reprezentantilor Primariei Botosani, suma totala prinsa in bugetul alocat organizarii Summer Fest a fost de 213.536 lei, din care 50.000 de lei au fost alocati de Consiliul Local, 50.000 de lei de Consiliul Judetean, iar 113.536 de lei din sponsorizari.

Cheltuielile totale s-au ridicat la 206.268 de lei.

Pentru scena, sonorizare, montare, ecran si spectacol de lasere s-au cheltuit 56.100 de lei, cheltuieli suportate de Consiliul Judetean si Primaria Municipiului Botosani. Artificiile si lampionalele au costat 9.890 de lei, cheltuieli suportate de Primarie, iar pe materiale de promovare s-au cheltuit 24.157 de lei, din sponsorizari si bani alocati de Primarie.

Pentru artisti s-au cheltuit 98.541 de lei, cheltuielile fiind suportate din sponsorizari, masa si cazarea artistilor a costat 7.193 lei, iar infrastructura tehnica a costat 10.385 de lei.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
8

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
346

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
87

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...