Se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit de calul din curte!

Se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit de calul din curte!
A petrecut toata noaptea, iar a doua zi a ajuns la spital in stare grava dupa ce a incercat sa urce pe cal!

Primele cercetari efectuate de catre politistii botosaneni in urma sesizarii Spitalului Judetean Botosani privind acordarea primelor ingrijiri medicale si transferul la Clinica de Neurochirurgie Iasi a numitului S. Constantin, de 26 ani, din comuna Cotusca, judetul Botosani, ca urmare a unui traumatism cranio cerebral acut, au stabilit ca in noaptea de 05/06.07.2009, victima a participat la o cumetrie in cadrul familiei, care s-a finalizat in jurul orelor 06.00, timp in care a consumat bauturi alcoolice.

In jurul orei 17.00, in timp ce se afla in curtea locuintei sale, victima a fost vazuta de catre o vecina, in timp ce incerca sa incalece calul proprietate.

La scurt timp, aceeasi persoana a auzit victima tipand si, deplasandu-se in curtea locuintei acesteia, si-a gasit vecinul cazut la pamant.

Desi a incercat sa afle de la acesta ce a patit, nu a primit vreun raspuns coerent, iar in scurt timp si-a pierdut cunostinta. Victima a fost preluata de ambulanta si transportata la Spitalul Judetean Botosani, de unde ulterior a fost transferata la Clinica de Neurochirurgie Iasi.

"Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca, in timp ce victima incerca sa incalece calul proprietate, a fost lovita de acesta. Se continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor care au condus la internarea victimei, pana in prezent neexistand suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natura penala", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
432

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
56

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
75

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...