Se pregătesc manageri noi la Biblioteca Judeţeană şi la Şcoala Populară de Arte şi Meserii!

Se pregătesc manageri noi la Biblioteca Judeţeană şi la Şcoala Populară de Arte şi Meserii!
Consiliul Judeţean se pregăteşte pentru organizarea concursurilor în urma cărora Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu" şi Şcoala Populară de Arte şi Meserii vor avea conduceri noi.

Cum mandatele Corneliei Viziteu, respectiv al lui Liviu Andronic au expirat în urmă cu mai bine de o lună, cei doi asigură conducerea interimară a celor două instituţii timp de trei luni, până la organizarea concursurilor.

Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean, spune că în ianuarie va ieşi la pensie şi Miluţă Jîjie, managerul Memorialului Ipoteşti- Centrul Cultural de Studii "Mihai Eminescu", astfel că şi acolo se va organiza concurs pentru o nouă conducere.

"La concurs va fi ca la concurs şi în general vreau să fie persoane care să fie în domeniu, deşi se poartă manageri de altă profesie- cazul Spitalului, unde e OK, dar eu văd ca la fiecare instituţie să fie oameni cu studiile necesare. Am fost în toate instituţiile şi cred că peste tot e loc de mai bine, inclusiv în activitatea mea", declară Costică Macaleţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
785

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4810

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
535

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...