Se intampla in Romania: Si-a trecut in declaratia de avere castiguri de 30.000 de lei la... pacanele

Se intampla in Romania: Si-a trecut in declaratia de avere castiguri de 30.000 de lei la... pacanele
Primarul unei comune din Romania si-a trecut in declaratia de avere si castigurile obtinute de fiul sau la "pacanele", precum si un cadou in bani mai mult decat generos primit de sotia sa.

Aurelian Manole, din comuna Filipestii de Targ, judetul Prahova, a scris in declaratia sa de avere ca fiul sau, Andrei Manole, a obtinut 30.000 de lei din pariuri sportive, la "obiectul generator de venit" fiind trecute "Slotmachines", scrie Observatorul de Prahova.

Venitul este trecut la o rubrica rareori completata de demnitari - "venituri din premii si din jocuri de noroc".

De asemenea, sotia sa, Manole Elena, a primit o suma de patru ori mai mare, 120.000 de lei, reprezentand un "cadou" de la Dinu Gheorghe, din comuna prahoveana Bucov, aflata in apropiere de Ploiesti.

In ce il priveste pe edilul din Filipestii de Targ, acesta a obtinut in anul fiscal anterior declaratiei de avere 24.600 de lei reprezentand salariul de primar, adica o medie lunara de 2.050 de lei.

"Sotia mea a primit cadou acea suma de la parintii ei, iar fiul meu, care este anul doi la facultate, a castigat la jocuri 30.000 de lei", a explicat primarul prahovean.

In plus, in declaratia de avere, figureaza si alocatia de stat primita de fiul sau, in anul anterior, in valoare de 500 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
10

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
147

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
60

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...