Se întâmplă în România: Directoarea unei școli a intrat în părinți și copii după ce a încurcat frâna cu accelerația!

Victimele, cu varste intre 12 si 67 de ani, au fost transportate la spital pentru a primi ingrijiri. Directoarea școlii a suferit un atac de panica si a fost de asemenea dusa la spital.

Se întâmplă în România: Directoarea unei școli a intrat în părinți și copii după ce a încurcat frâna cu accelerația!

O masina a accidentat miercuri opt persoane aflate in fata Scolii Generale Nr. 1 din Buzau. La volan se afla chiar directoarea unitatii de invatamant. Au ajuns la spital atat victimele, cat si soferul.

Aflata la volan, directoarea Monica Gheorghe a executat o manevra gresita si a lovit poarta de acces in curtea scolii. Potrivit unora dintre surse, aceasta s-ar fi speriat, ar fi accelerat in loc sa franeze si ar fi intrat cu masina in grupul de elevi, parinti si bunici.

Alte surse sustin insa ca femeia a lovit de fapt doar poarta din fier, care s-ar fi prabusit peste cele opt persoane.

Victimele cu varste intre 12 si 67 de ani au fost transportate la spital pentru a primi ingrijiri. Monica Gheorghe a suferit un atac de panica si a fost de asemenea dusa la spital.

Ziarul buzoian Opinia informeaza ca in grupul persoanelor accidentate se afla si o femeie insarcinata.

Purtatorul de cuvant al IPJ Buzau Mihail Draghiciu a declarat ca directorarea scolii "a fost testata alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ". Politistii au deschis un dosar penal si continua cercetarile in acest caz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...