Se anunță o surpriză de PROPORȚII pe listele PNL Botoșani pentru parlamentare!

Se anunță o surpriză de PROPORȚII pe listele PNL Botoșani pentru parlamentare!
Biroul Politic Național al PNL decide, astăzi, numele liberalilor care vor apărea pe listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

La Botoșani, apele s-au tulburat în cadrul organizației județene după votul membrilor Consiliului de Coordonare Județean.

Întâmplător sau nu, președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat miercuri că va renunța la această funcție dacă Biroul Politic Național va impune pe liste la Botoșani candidați din alte județe și nu se va respecta lista votată de Consiliul de Coordonare.

Potrivit unor surse liberale, în cadrul ședinței forului central de joi se ia în calcul ca pe listele de la Botoșani să apară un candidat din alt județ, pentru că nu s-ar fi respectat distribuția locurilor de pe liste între vechiul PDL și PNL. Dacă centrul va impune un nou candidat, acesta ar fi pe liste în locul lui Cristian Achiței sau al lui Cristian Roman.

În aceste condiții, la Senat, Costel Șoptică ar rămâne pe prima poziție, în timp ce pe poziția a treia la Camera Deputaților ar urca Verginel Gireadă, locul trei fiind unul semi-eligibil. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sărbătoarea Imnului Naţional al României, marcată și la Botoșani

astăzi, 16:24
96

Pe 29 iulie, România îşi celebrează Imnul Naţional- unul dintre simbolurile naţionale, iar cu această ocazie, Instituţia Prefectului- Judeţul Botoşani şi Garnizoana Botoşani orga...

Dosar penal pentru contrabandă cu țigări în piața din Dorohoi!

astăzi, 15:53
85

Duminică, poliţiştii municipiului Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona pieţei centrale din localitate au depistat un bărbat de 45 de ani, care avea asupra ...

ANM ne spune cum va fi vremea in următoarele două săptămâni

astăzi, 14:46
310

Meteorologii au emis progoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. In prima saptamana vremea va fi racoroasa, desi media regionala a temperaturilor maxime va fi in crestere de la 27 la 29 de grade...