Se anunță o surpriză de PROPORȚII pe listele PNL Botoșani pentru parlamentare!

Se anunță o surpriză de PROPORȚII pe listele PNL Botoșani pentru parlamentare!
Biroul Politic Național al PNL decide, astăzi, numele liberalilor care vor apărea pe listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

La Botoșani, apele s-au tulburat în cadrul organizației județene după votul membrilor Consiliului de Coordonare Județean.

Întâmplător sau nu, președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat miercuri că va renunța la această funcție dacă Biroul Politic Național va impune pe liste la Botoșani candidați din alte județe și nu se va respecta lista votată de Consiliul de Coordonare.

Potrivit unor surse liberale, în cadrul ședinței forului central de joi se ia în calcul ca pe listele de la Botoșani să apară un candidat din alt județ, pentru că nu s-ar fi respectat distribuția locurilor de pe liste între vechiul PDL și PNL. Dacă centrul va impune un nou candidat, acesta ar fi pe liste în locul lui Cristian Achiței sau al lui Cristian Roman.

În aceste condiții, la Senat, Costel Șoptică ar rămâne pe prima poziție, în timp ce pe poziția a treia la Camera Deputaților ar urca Verginel Gireadă, locul trei fiind unul semi-eligibil. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
6

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
21

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
523

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...