Se anunță o surpriză de PROPORȚII pe listele PNL Botoșani pentru parlamentare!

Se anunță o surpriză de PROPORȚII pe listele PNL Botoșani pentru parlamentare!
Biroul Politic Național al PNL decide, astăzi, numele liberalilor care vor apărea pe listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

La Botoșani, apele s-au tulburat în cadrul organizației județene după votul membrilor Consiliului de Coordonare Județean.

Întâmplător sau nu, președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat miercuri că va renunța la această funcție dacă Biroul Politic Național va impune pe liste la Botoșani candidați din alte județe și nu se va respecta lista votată de Consiliul de Coordonare.

Potrivit unor surse liberale, în cadrul ședinței forului central de joi se ia în calcul ca pe listele de la Botoșani să apară un candidat din alt județ, pentru că nu s-ar fi respectat distribuția locurilor de pe liste între vechiul PDL și PNL. Dacă centrul va impune un nou candidat, acesta ar fi pe liste în locul lui Cristian Achiței sau al lui Cristian Roman.

În aceste condiții, la Senat, Costel Șoptică ar rămâne pe prima poziție, în timp ce pe poziția a treia la Camera Deputaților ar urca Verginel Gireadă, locul trei fiind unul semi-eligibil. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au jucat pentru Balaci. Universitatea Craiova învinge FCSB după 16 ani. VIDEO emoționant!

Duminică, 21 Octombrie 2018
121

Cuvintele sunt greu de gasit si se leaga greu intr-o asemenea seara. Amintirile cu Ilie Balaci parca sunt din ce in ce mai pregnante, pe minut ce trece si partida se apropie de start. Imaginile cu mar...

Botoșănean de 30 de ani, găsit mort într-un apartament din strada Primăverii!

Duminică, 21 Octombrie 2018
2966

Pompierii au fost solicitați, duminică seara, să intervină pentru a debloca ușa unui apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din strada Primăverii, din municipiul Botoșani.Un ape...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XI)

Duminică, 21 Octombrie 2018
355

Georgică Manole: La Iaşi, Păstorel se „duela” adesea cu vestitul sonetist Mihai Codreanu. În ce constă istoria acestui „duel”? Vasile Larco: Cel mai mare s...