Se anunță o surpriză de PROPORȚII pe listele PNL Botoșani pentru parlamentare!

Se anunță o surpriză de PROPORȚII pe listele PNL Botoșani pentru parlamentare!
Biroul Politic Național al PNL decide, astăzi, numele liberalilor care vor apărea pe listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

La Botoșani, apele s-au tulburat în cadrul organizației județene după votul membrilor Consiliului de Coordonare Județean.

Întâmplător sau nu, președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat miercuri că va renunța la această funcție dacă Biroul Politic Național va impune pe liste la Botoșani candidați din alte județe și nu se va respecta lista votată de Consiliul de Coordonare.

Potrivit unor surse liberale, în cadrul ședinței forului central de joi se ia în calcul ca pe listele de la Botoșani să apară un candidat din alt județ, pentru că nu s-ar fi respectat distribuția locurilor de pe liste între vechiul PDL și PNL. Dacă centrul va impune un nou candidat, acesta ar fi pe liste în locul lui Cristian Achiței sau al lui Cristian Roman.

În aceste condiții, la Senat, Costel Șoptică ar rămâne pe prima poziție, în timp ce pe poziția a treia la Camera Deputaților ar urca Verginel Gireadă, locul trei fiind unul semi-eligibil. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

astăzi, 19:35
689

Mai puțin de 600 de locuri de muncă vacante în acest început de săptămână, anunțate prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. Sunt din nou...

Fetiţă violată de un individ recidivist, care era sub control judiciar pentru o tâlhărie!

astăzi, 16:30
1674

A.B., de 42 de ani, era anchetat pentru o tâlhărie comisă, în vara anului trecut, când în timp ce era la un local cu jocuri de noroc a urmărit un client care a câştig...

Femeie în comă, transferată la Iaşi cu un elicopter SMURD

astăzi, 14:49
1211

Pacienta, de 73 de ani, se afla internată în Spitalul Municipal Dorohoi şi cadrele medicale au solicitat transferul la o unitate medicală din judeţul vecin.Conform protocolului, transferul s-...