Se anunță o surpriză de PROPORȚII pe listele PNL Botoșani pentru parlamentare!

Se anunță o surpriză de PROPORȚII pe listele PNL Botoșani pentru parlamentare!
Biroul Politic Național al PNL decide, astăzi, numele liberalilor care vor apărea pe listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

La Botoșani, apele s-au tulburat în cadrul organizației județene după votul membrilor Consiliului de Coordonare Județean.

Întâmplător sau nu, președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat miercuri că va renunța la această funcție dacă Biroul Politic Național va impune pe liste la Botoșani candidați din alte județe și nu se va respecta lista votată de Consiliul de Coordonare.

Potrivit unor surse liberale, în cadrul ședinței forului central de joi se ia în calcul ca pe listele de la Botoșani să apară un candidat din alt județ, pentru că nu s-ar fi respectat distribuția locurilor de pe liste între vechiul PDL și PNL. Dacă centrul va impune un nou candidat, acesta ar fi pe liste în locul lui Cristian Achiței sau al lui Cristian Roman.

În aceste condiții, la Senat, Costel Șoptică ar rămâne pe prima poziție, în timp ce pe poziția a treia la Camera Deputaților ar urca Verginel Gireadă, locul trei fiind unul semi-eligibil. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În stare gravă, după un accident stupid. Victima a fost transferată la Iași!

Luni, 23 Aprilie 2018
854

Victima, în vârstă de 46 de ani, din Bălușeni, s-a dus duminică pe câmp de unde s-a întors seara, cu căruța. Pe drum, roata căruței a trecut peste o denivelare, moment ...

În "misiune", alături de pompierii botoșăneni: 800 de botoșăneni au intrat în caravana SMURD "Fii pregatit!" FOTO

Luni, 23 Aprilie 2018
182

Exista situatii limita in care cateva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, aproape 800 de botoșaneni au dorit să se pregătească si au participat, in perioada 21 - 23 aprilie, ...

Sportivi din Botoșani, medaliați la Campionatul Balkanic de Karate Unificat! FOTO

Luni, 23 Aprilie 2018
613

În perioada 20- 22 aprilie, s-a desfășurat la Târgoviste ediția I a Campionatului Balkanic de Karate Unificat, competiție organizată de Federația Română de Karate W....