Scapam de ploi, dar se face si mai frig. Minus 10 grade in timpul noptii

Scapam de ploi, dar se face si mai frig. Minus 10 grade in timpul noptii

De maine scapam de ploile care ne-au dat batai de cap in ultimele zile, dar vremea devine din ce in ce mai rece, mai ales noaptea. 

Luni va mai ninge in regiunile intracarpatice, iar in restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat, mai ales dupa amiaza, vor fi ninsori slabe.

Vantul va sufla in general moderat in sudul tarii si va avea intensificari temporare la munte, cu viteze mai mari pe creste, de pana la 60...70 km/h, spulberand zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 3 grade in nord-vest si 8 grade pe litoral, iar cele minime intre minus 6 si 2 grade, usor mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Iata temperaturile maxime de luni in cateva orase ale tarii:

Arad: 1 grade Celsius
Botosani: 2 grade Celsius
Brasov: 7 grade Celsius
Cluj-Napoca: 1 grade Celsius
Craiova: 4 grade Celsius
Constanta: 8 grade Celsius
Iasi: 4 grade Celsius
Ramnicu Valcea: 5 grade Celsius
Sibiu: 2 grade Celsius
Sulina: 7 grade Celsius
Timisoara: 2 grade Celsius

Marti se face si mai frig, mai ales dimineata si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre minus 2 si 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre minus 10 grade in estul Transilvaniei si 0 grade pe litoral.

La munte va ninge, iar in celelalte zone ale tarii cerul va fi variabil si doar izolat se vor semnala precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vest, in nord-est si pe litoral, precum si la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde temporar va spulbera zapada.

Iata temperaturile maxime de marti in cateva orase ale tarii:

Arad: 3 grade Celsius
Botosani: 3 grade Celsius
Brasov: 6 grade Celsius
Cluj-Napoca: 1 grade Celsius
Craiova: 5 grade Celsius
Constanta: 6 grade Celsius
Iasi: 4 grade Celsius
Ramnicu Valcea: 6 grade Celsius
Sibiu: 2 grade Celsius
Sulina: 4 grade Celsius
Timisoara: 2 grade Celsius

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...