Scandalul se plateste!

Au simtit asta pe pielea lor doi tineri din municipiul Botosani, care, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, au provocat un scandal chiar in barul in care au cinstit cateva pahare de alcool.

Joi seara, jandarmii au fost solicitati pentru aplanarea unui scandal provocat de doi scandalagii, Dumitru A., de 22 de ani, şi Ionuţ H., de 27 de ani, ambii avand domiciliul în Botoşani.

Pentru că cei doi erau sub influenţa băuturilor alcoolice, barmanul localului a refuzat să-i mai servească, cerându-le să părăsească barul.

Tinerii s-au simtit ofensati, începând să adreseze cuvinte jignitoare la adresa barmanului şi refuzând totodată să părăsească barul, moment în care barmanul a solicitat sprijin din partea jandarmilor.

"Jandarmii au aplanat scandalul, iar cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional cu cate 500 lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare care tulbură ordinea şi liniştea publică sau provoacă indignarea cetăţenilor, conform Legii nr.61/1991", a precizat cpt. Cristian Nituleac, ofiter relatii publice IJJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
118

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
76

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
75

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...