Scandalul momentului în Liga 1! Prunea: "Un băiat de la Botoşani, Valeriu Iftime, sună toţi preşedinţii şi primarii din ţară..."

Scandalul momentului în Liga 1! Prunea: "Un băiat de la Botoşani, Valeriu Iftime, sună toţi preşedinţii şi primarii din ţară..."
"Are un interes direct, vrea să rămână singura echipa din Moldova. Dacă s-ar desfiinţa Iaşi, ar lua trei-patru jucători gratis". După ce primarul Iaşului, Mihai Chirica, a declarat că a luat decizia de a reduce salariile în urma unei discuţii cu finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, preşedintele Florin Prunea a luat foc.

Prunea îl acuză pe finanţatorul de la Botoşani că încearcă o serie de manevre în culise astfel încât Iaşi să se desfiinţeze, iar Botoşani să rămână singura echipă importantă din zona Moldovei.

"Un băiat de la Botoşani, Valeriu Iftime, sună toţi preşedinţii şi primarii din ţară. Dacă el şi-a păcălit antrenorii şi jucătorii nu înseamnă că poate face la fel peste tot. Scopul e să vorbească cu toată lumea şi să scădem toţi salariile. Bănuiesc că marele investitor nu prea mai e investitor de câţiva ani. Are un interes direct, vrea să rămână singura echipa din Moldova. Dacă s-ar desfiinţa Iaşi, ar lua trei-patru jucători gratis. De asta l-a sunat şi pe domnul primar. Am vorbit cu domnul primar, mi-a zis să vorbesc cu băieţii să stea liniştiţi. Şi-a dat seama că a fost influenţat în mod negativ. Era dezinformat, i-a spus băiatul ăsta de la Botoşani că Iaşi a stricat piaţa în Liga 1", a declarat Florin Prunea la ProSport LIVE.

VEZI VIDEO AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
12

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
143

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
124

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...