Scandalul de la Teatrul Vasilache grăbește evaluarea activității managerului

Scandalul de la Teatrul Vasilache grăbește evaluarea activității managerului
Starea de tensiune de la Teatrul de Păpuși "Vasilache", generată de conflictul dintre managerul Floricel Aionițoaei și actori, a dus la devansarea evaluării activității managerului, în funcție de calificativul ce îi va fi acordat depinzând contractul de management.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri, viceprimarul Cosmin Andrei a venit cu un proiect de hotărâre privind regulamentul de organizare și desfășurare a evaluării managementul de la Teatrul Vasilache, care se va face până la finele acestui an.

"Un număr de 14 angajați de la Teatrul Vasilache și-au exprimat intenția să își dea demisia din această instituție ca urmare a tratamentelor la care sunt supuși, a activității de management care este cel puțin defectuoasă. În urma acestui demers am luat hotărârea să devansăm evaluarea managerului de la Teatru. Am încercat să vin în fața dvs. cu o soluție care sper să fie cea mai bună la momentul actual. Am o rugăminte personală către actorii care și-au exprimat intenția de a-și da demisia. Își caută de lucru pe la Suceava, proiecte private. Ar fi o dramă pentru teatru să se desființeze din cauza unei singure persoane și vă solicit spriijinul pentru susținerea proiectelor. Să sperăm că lucrurile acolo se vor îndrepta", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Proiectul de hotărâre privind evaluarea activității managerului de la Teatrul "Vasilache" a fost aprobat de consilierii locali. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
51

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
339

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
88

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...