Scandal monstru făcut de un șofer stranier beat! A fost imobilizat de polițisti!

Scandal monstru făcut de un șofer stranier beat! A fost imobilizat de polițisti!
Un șofer care a provocat un accident pe un drum din județul Botoșani, după ce s-a urcat băut la volan, a făcut un scandal monstru în fața polițiștilor, fiind nevoie de imobilizarea acestuia.

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.10, Ț. S. de 29 de ani, din municipiul Botoșani, posesor permis de conducere eliberat de autorităţile din  Marea Britanie, în timp ce conducea pe DE 58, un autoturism înmatriculat în Italia, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care vehiculul a intrat în derapaj, pătrunzând pe acostament.
           
Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Întrucât, ulterior depistării, conducătorul auto se manifesta violent, acesta  a fost imobilizat şi transportat la secția de specialitate a Spitalului Judeţean Botoșani.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
758

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
201

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...