Scandal la poarta Cimitirului Pacea!

Scandal la poarta Cimitirului Pacea!
Dupa ce au fost cinstiti eroii, iar oficialitatile botosanene au parasit in tromba zona, Cimitirul Pacea a ramas in stapanirea scandalagiilor!

Ieri la amiaza, la ora 14.15, printr-un apel de urgenta, o persoana necunoscuta a sesizat ca la intrarea in Cimitirul Pacea din municipiul Botosani are loc un scandal.

"Patrula de siguranta publica deplasata de urgenta la fata locului a constatat ca cele sesizate se confirma, fiind identificat numitul C. Ioan, de 33 de ani, din satul Cerchejeni, comuna Blindesti, judetul Botosani, care a declarat faptul ca a fost agresat de catre H. Gheorghita, de 32 de ani, din comuna Vorona, judetul Botosani, care domiciliaza fara forme legale in municipiul Botosani", precizeaza comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant la IPJ Botosani.

Primele cercetari efectuate au stabilit ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, fara vreun motiv anume, suspectul a lovit victima cu pumnii si picioarele, imprejurare in care a si amenintat-o cu un cutit.

Fata de suspect au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de port fara drept de obiect taietor in loc public, cauza urmand a fi solutionata procedural si in functie de pozitia procesuala a victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
37

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
33

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
35

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...