SCANDAL în plină zi! Două persoane au ajuns la spital, după o bătăie cu bâta de baseball și un pistol!
BOTOSANI

SCANDAL în plină zi! Două persoane au ajuns la spital, după o bătăie cu bâta de baseball și un pistol!
Politistii botosaneni au fost apelati, sambata, prin numarul unic de urgenta 112 sa intervina pe strada Garii din municipiul Botosani, dupa ce mai multi tineri s-au luat la bataie in fata unei autogari, persoana care a sunat la 112 spunand ca unul dintre cei implicati in scandal ar avea si un pistol.

Sositi la fata locului oamenii legii au identificat sase tineri, doar doi dintre acestia fiind transportati la spital. Unul dintre acestia, un tanar in varsta de 20 de ani, s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis, dupa ce ar fi fost lovit cu tocul pistolului.

Parintii tanarului ranit a ajuns la spital si spun ca nici nu stiu de la ce a pornit scandalul. 

"Ne-a anuntat sa venim repede ca pe baiat il ia salvarea. Ne-am pornit si cand am ajuns acolo am aflat ca a fost lovit cu tocul de la pistol de nu stiu cine. A vrut sa traga cu arma in el, nu stiu. L-a atacat in fata autogarii acolo de fata cu toata lumea. Asteptam sa scoata politistii imaginile de pe camerele video. N-am vazut asa ceva. Unde traim, in Vestul Salbatic?", a spus tatal tanarului de 20 de ani.

Oamenii legii i-au luat pe toti cei implicati la audieri si au deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de loviri sau alte violente, tulburarea ordininii si linistii publice si nerespectarea armelor si munitiilor.

Politistii vor incerca sa afla de la ce a pornit scandalul, daca este vorba de o problema mai veche intre cei implicati sau daca totul a pornit de la o sicanare in trafic.

Dupa primele declaratii se pare ca patru dintre tineri se aflau intr-o masina si au sicanat in trafic un alt tanar aflat singur intr-un autotuturism, pana cand acesta a oprit. Din acel moment ar fi inceput bataia, iar tanarul aflat singur si-a chemat in ajutor un alt amic. Pana atunci s-ar fi aparat cu pistolul, insa nu a tras cu el. De partea cealalta a baricadei tinerii ar fi folosit o bata de baseball.

Oamenii legii au stabilit ca pistolul este unul nefunctional si este unul de tip ornamental. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
694

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
232

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
180

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...