Scandal cu cutite si bate la UPU Botosani!

Scandal cu cutite si bate la UPU Botosani!
Ingrijiri medicale sub amenintarea cu moartea! In aceste conditii au fost nevoiti sa lucreze, aseara, cadrele medicale de la Unitatea de Primire a Urgentelor Botosani! Un tanar de 23 de ani a fost adus aseara pe brate, de doi prieteni. Tanarul prezenta o plaga injunghiata in coapsa dreapta.

Enervati ca prietenul lor nu primeste ingrijiri mai repede, dar si beti peste masura, prietenii pacientului s-au napustit asupra cadrelor medicale, amenintandu-le cu cutitul si cu o bata de baseball. Scandalul a continuat pe holul sectiei, cei doi injurand si amenintand pe toata lumea. Cadrele medicale au solicitat interventia politiei si a jandarmilor.

In cele din urma, unul dintre scandalagii a fost scos de politisti afara, unde a si fost sanctionat cu 600 de lei, pentru deranjarea linistii publice. Nu i-a fost de ajuns, intrucat, peste doar cateva minute, acesta a revenit in sectia UPU, pentru a vedea ce face prietenul sau, scandalul izbucnind din nou.

Angajatii spitalului si-au manifestat iritarea fata de faptul ca scandalul s-a desfasurat in voie, chiar daca politistii si jandarmii erau de fata.

"Treaba lor e sa asigure securitatea si paza spitalului. Probabil le-a fost teama sa intervina, dar in fond asta le este meseria", a precizat Doru Muntianu, managerul general al Spitalului Judetean Mavromati.

Reprezentantii politiei au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut incidentele si cine se face vinovat de producerea acestora.

"In ancheta noastra vom solicita si imaginile celor de la Spitalul Judetean, pentru a ne edifica in privinta a ceea ce s-a petrecut acolo. S-a aplicat sanctiunea legala si s-a intocmit proces verbal", a spus subcomisarul Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IJP Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
20

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
14

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
30

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...