Scandal, alcool si violente in discotecile si barurile din satele botosanene!

Scandal, alcool si violente in discotecile si barurile din satele botosanene!
Satele botosanene se transforma, la fiecare sfarsit de saptamana, in scene ale violentelor, in urma scandalurilor izbucnite intre tinerii care consuma alcool in baruri sau discoteci.

In acest weekend, nu mai putin de 4 tineri au ajuns la spital, cu rani provocate in urma unor astfel de conflicte.

Medicii de la Spitalul Orasenesc Saveni au sesizat Politia cu privire la prezenta in aceasta unitate medicala a lui R. Daniel, de 22 de ani, din satul Petricani, orasul Saveni, care prezenta multiple plagi injunghiate, precizand ca a fost injunghiat de catre un cunoscut pe raza localitatii de domiciliu.

Primele cercetari efectuate in cauza au stabilit ca in aceeasi zi, in jurul orei 13.00, victima se afla pe terasa unui bar din satul Petricani, oras Saveni, impreuna cu mai multe persoane, printre care si consateanul sau, P. Ioan-Cezar, de 34 de ani.

"Pe fondul consumului de baturi alcoolice, intre victima si consateanul sau a izbucnit un conflict spontan, imprejurare in care s-au agresat reciproc. In timpul altercatiei, P. Ioan-Cezar a scos din buzunarul pantalonilor un cutit tip briceag, cu care l-a lovit pe R. Daniel de mai multe ori, dupa care a parasit terasa barului", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Din cauza leziunilor suferite, victima a fost transportata la Spitalul orasenesc Saveni, apoi la Spitalul Judetean Botosani, de catre un echipaj al ambulantei.

Victima nu a formulat fata de agresor plangere prealabila cu privire la leziuni ce i-au fost produse. Fata de suspect au fost insa declansate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de port fara drept al cutitului in locuri publice, cauza urmand a fi solutionata procedural si in functie de pozitia procesuala a victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse.

Si la Vorona s-au inregistrat violente in acest weekend. Ca urmare a sesizarii Spitalului Judetean Botosani, privind acordarea de ingrijiri medicale numitilor M. Marius, de 23 de ani, A. Cezar, de 24 de ani, si C. Marian, de 23 de ani, toti din localitatea Tudora, judetul Botosani, politistii din comuna au efectuat verificari stabilind ca cei trei tineri s-au deplasat la o discoteca in satul Joldesti, comuna Vorona, unde in urma unei altercatii au fost loviti de catre alti tineri din discoteca.

"La scurt timp dupa agresiune, in urma unui apel de urgenta, la fata locului au intervenit politistii din comuna, care au identificat agresorii in persoana numitilor V. Mihai, V. Daniel si V. Gheorghe, care pentru provocare de scandal in loc public au fost sanctionati contraventional", a mentionat comisar Manuela Ieremie.

Pana in prezent victimele nu au formulat fata de agresori plangere pralabila cu privire la leziunile ce le-au fost produse.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
25

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
205

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
155

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...