Şase tineri cercetaţi în cazul agresiunii de la club!

Şase tineri cercetaţi în cazul agresiunii de la club!
Şase tineri, din municipiul Botoşani, sunt cercetaţi de poliţişti în urma scandalului de la clubul Fun City în urma căruia doi tineri au fost injunghiaţi.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.10, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel de urgenţă 112, de către Ciprian C. de 17 ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că într-un club din municipiu s-a produs un scandal pe fondul căruia mai multe persoane au fost agresate.

Primele cercetări efectuate de poliţişti au stabilit că în seara de 07.07.2012, în jurul orei 23.00, Claudiu P. de 17 ani, însoţit de Cătălin Alexandru S., Olimpus T., Adrian S., Alexandru M., Alin P., Emil Ionuţ C. M. Radu M. şi Ilie C. (toţi din municipiul Botoşani), s-a deplasat în clubul respectiv pentru a-şi sărbători ziua de naştere.

În jurul orei 02.00, între Claudiu P. şi Andrei Florin H. de 17 ani, care se afla de asemenea în club, fiind însoţit de Andreea Daniela H., Ioana Cătălina H., Marius M., Cătălin C. Şi Astor Jan L. (toţi din municipiul Botoşani), s-a produs un conflict spontan, împrejurare în care tinerii din ambele grupuri au intervenit, agresându-se reciproc.

În urma evenimentului, Ionuţ N. de 21 ani (angajat al clubului, care a intervenit pentru aplanarea conflictului), Alexandru M. de 17 ani şi P. Claudiu P. de 17 ani, toţi din municipiul Botoşani au suferit leziuni, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Botoşani.

S-a stabilit de asemenea că Ionuţ N. şi Alexandru M. au suferit plăgi înjunghiate. În cauză au fost audiate până în prezent 17 persoane, urmând ca, în urma exploatării coroborate a probelor existente, să fie stabilită participaţia fiecărei persoane la săvârşirea agresiunilor.

Totodată, în funcţie de poziţia procesuală a victimelor şi de numărul de zile de îngrijiri medicale ce vor fi necesare acestora pentru vindecarea leziunilor suferite, se va proceda şi la încadrarea juridică a faptelor privind agresiunile comise.

De asemenea, faţă de Andrei Florin H. de 17 ani, Marius M. de 24 ani, Claudiu P. de 17 ani, Alin P. de 19 ani, Andrei S. de 18 ani şi Alexandru M. de 17 ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
1

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
48

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
320

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...