Sarbatori sarace pentru profesorii botosaneni!

Sarbatori sarace pentru profesorii botosaneni!
Se simt discriminati fata de colegii lor din Dorohoi sau din alte localitati ale judetului! Cadrele didactice care activeaza in municipiul Botosani nu vor beneficia de tichete-cadou inaintea sarbatorilor de Paste!

"Vom incerca sa mai avem discutii cu reprezentantii Primariei Botosani si poate ajungem la un numitor comun in legatura cu acordarea tichetelor-cadou", a declarat Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Invatamant Botosani.

Liderul de sindicat este nemultumit de faptul ca Primaria Botosani nu acorda aceste premii, desi la Dorohoi cadrele didactice au beneficiat deja de tichete.

"Nu inteleg cum a putut Primaria Dorohoi sa acorde cate 200 de lei pentru fiecare profesor, cand se stie ca Dorohoiul este un oras mult mai slab economic decat Botosaniul. Si in mediul rural s-au mai dat aceste tichete", a adaugat Axinte.

Mentionam ca la nivelul municipiului Botosani, conform celor mentionate de liderul LSI, activeaza 1.800 de angajati in invatamant, care ar fi trebuit sa beneficieze de cate 120 de lei, fapt care ar presupune din partea Primariei Botosani un efort bugetar de 216.000 lei.

Primarul Catalin Flutur a anuntat ca angajatii Primariei, precum si cei ai institutiilor subordonate Primariei, nu vor beneficia de prime de Paste.

Aceeasi situatie se regaseste la Prefectura si institutiile subordonate acesteia.

Pana acum, doar Consiliul Judetean a anuntat ca a acordat deja premii, la nivelul unui salariu mediu pe economie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
322

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
47

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
66

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...