Saptamana viitoare incepe distribuirea bonurilor valorice pentru achizitionarea calculatoarelor prin programul Euro 200

Saptamana viitoare incepe distribuirea bonurilor valorice pentru achizitionarea calculatoarelor prin programul Euro 200
Peste 1300 de elevi din Botosani vor beneficia de bonuri valorice pentru achizitionarea unui calculator prin programul Euro 200.

Dintre cei 2696 de elevi care au depus cerere, 788 figureaza cu venit zero, in timp ce altii nu s-au incadrat in conditiile impuse de ministerul Educatiei sau au fost eliminati intrucat, dupa ce au depus acte din care reiesea ca nu au venituri, anchetele sociale au demonstrat ca declaratiile acestora erau false.

In final, 1323 de elevi (49 la suta din totalul solicitarilor) raman beneficiari ai programului.

"Lista este definitiva si s-a afisat la unitatile scolare. In continuare se vor desfasura etapele prevazute de minister", a declarat astazi Ada Macovei, inspector general al ISJ Botosani.

Astfel, contestatiile se pot depune in perioada 3-10 iulie. Contestatiile se vor rezolva in zilele 11-12 iulie, iar afisarea rezultatelor - 27 iulie.

Bonurile valorice vor fi eliberate catre beneficiari incepand cu 13 iulie pana pe 3 august, urmand ca in termen de 30 de zile sa se achizitioneze calculatorul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
13

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
12

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
70

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...