Săptămână cu precipitaţii infime. Estimări meteorologice pentru următoarele zile!

Săptămână cu precipitaţii infime. Estimări meteorologice pentru următoarele zile!
Deşi le aşteptăm, ploile consistente vor lipsi din peisajul meteorologic al următoarelor zile, deficitul de apă din sol accentuându-se. De altfel, stabilitatea atmosferică este specifică lunii august. Temperaturile, însă, se vor mai potoli, căldura devenind suportabilă.

Luni, temperaturile vor avea valori cuprinse între 28ºC şi 13ºC. Cerul va fi parţial noros, iar vântul se va mai linişti, suflând slab la moderat.

Marţi avem parte de încă o porţie de căldură- temperaturile vor oscila între 30ºC şi 14ºC, deşi cerul va fi mai mult noros. Vântul îşi va schimba direcţia şi va sufla dinspre sud- est.
 
Miercuri, maxima va urca la 32ºC în timp ce minima va fi de 16ºC. Cerul va fi mai mult senin.

Pentru după-amiaza zilei de joi sunt anunţate primele precipitaţii, sub formă de aversă, care în timpul nopţii se vor transforma în furtuni însoţite de descărcări electrice. Temperaturile vor avea valori cuprinse între 29ºC şi 14ºC.

Vineri, cerul va fi mai mult noros, astfel că maxima va urca la 24ºC în timp ce minima va fi de 12ºC.

Sâmbătă, cerul se va menţine mai mult noros, vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare, predominant din sector nord- vestic, iar temperaturile vor oscila între 25ºC şi 12ºC.

Nici ziua de duminică nu va fi mai "ofertantă", deoarece vom avea în continuare parte de cer mai mult noros. Maxima nu va depăşi 27ºC, în timp ce minima nopţii va fi de 14ºC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modernizarea drumului Botoşani-Târgu Frumos, o certitudine! S-au prins banii în bugetul de stat pentru realizarea investiţiei! DOCUMENT

Joi, 14 Decembrie 2017
1227

Potrivit Hotărârii aprobată de Guvern, finanţarea reabilitării şi modernizării acestui drum naţional se realizează din fonduri externe nerambursabile şi de la bugetul de stat, prin buge...

O botoşăneancă, prietenă din studenţie cu tânăra ucisă la metrou. "Un suflet cald, o domniţă fină"

Joi, 14 Decembrie 2017
3000

Interpreta de muzică populară Georgiana Spînu a fost colegă de facultate și prietenă cu Alina Ciucu, tânăra care a sfârșit tragic la metrou.Alina Ciucu era o tânăr...

Numărul de posturi din penitenciare va fi majorat!

Joi, 14 Decembrie 2017
750

Posturile pentru sistemul penitenciar se suplimentează cu 1000 de locuri, de la 15.041 la 16.041, potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată în ședința de astăzi.Nevoia de suplime...