Săptămână cu precipitaţii infime. Estimări meteorologice pentru următoarele zile!

Săptămână cu precipitaţii infime. Estimări meteorologice pentru următoarele zile!
Deşi le aşteptăm, ploile consistente vor lipsi din peisajul meteorologic al următoarelor zile, deficitul de apă din sol accentuându-se. De altfel, stabilitatea atmosferică este specifică lunii august. Temperaturile, însă, se vor mai potoli, căldura devenind suportabilă.

Luni, temperaturile vor avea valori cuprinse între 28ºC şi 13ºC. Cerul va fi parţial noros, iar vântul se va mai linişti, suflând slab la moderat.

Marţi avem parte de încă o porţie de căldură- temperaturile vor oscila între 30ºC şi 14ºC, deşi cerul va fi mai mult noros. Vântul îşi va schimba direcţia şi va sufla dinspre sud- est.
 
Miercuri, maxima va urca la 32ºC în timp ce minima va fi de 16ºC. Cerul va fi mai mult senin.

Pentru după-amiaza zilei de joi sunt anunţate primele precipitaţii, sub formă de aversă, care în timpul nopţii se vor transforma în furtuni însoţite de descărcări electrice. Temperaturile vor avea valori cuprinse între 29ºC şi 14ºC.

Vineri, cerul va fi mai mult noros, astfel că maxima va urca la 24ºC în timp ce minima va fi de 12ºC.

Sâmbătă, cerul se va menţine mai mult noros, vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare, predominant din sector nord- vestic, iar temperaturile vor oscila între 25ºC şi 12ºC.

Nici ziua de duminică nu va fi mai "ofertantă", deoarece vom avea în continuare parte de cer mai mult noros. Maxima nu va depăşi 27ºC, în timp ce minima nopţii va fi de 14ºC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie a vrut să arunce cu televizorul în bărbatul ei şi a produs un incediu fatal. Ea a fost găsită carbonizată

astăzi, 09:04
30

Un bărbat de 42 de ani a fost adus de către un echipaj de primi ajutor SMURD la Spitalul Sfântul Spiridon cu plagă în regiunea cervicală şi arsură de gradul 1 la gamba piciorului s...

Botoşănean internat în spital, după ce a căzut din podul casei

astăzi, 08:13
521

Ştefan M., de 49 de ani, din comuna Româneşti a vrut să urce în podul casei, însă la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scară.A sunat la 112 şi a fost prelu...

Duminica iertarii anunta Postul Sfintelor Pasti - VIDEO

astăzi, 08:03
101

Duminica din 18 februarie, ziua care precede intrarea in Postul Sfintelor Pasti, este numita Duminica izgonirii lui Adam din rai, dar si Duminica iertarii. Sfintii Parinti i-au dat acestei duminici si...