Săptămână cu precipitaţii infime. Estimări meteorologice pentru următoarele zile!

Săptămână cu precipitaţii infime. Estimări meteorologice pentru următoarele zile!
Deşi le aşteptăm, ploile consistente vor lipsi din peisajul meteorologic al următoarelor zile, deficitul de apă din sol accentuându-se. De altfel, stabilitatea atmosferică este specifică lunii august. Temperaturile, însă, se vor mai potoli, căldura devenind suportabilă.

Luni, temperaturile vor avea valori cuprinse între 28ºC şi 13ºC. Cerul va fi parţial noros, iar vântul se va mai linişti, suflând slab la moderat.

Marţi avem parte de încă o porţie de căldură- temperaturile vor oscila între 30ºC şi 14ºC, deşi cerul va fi mai mult noros. Vântul îşi va schimba direcţia şi va sufla dinspre sud- est.
 
Miercuri, maxima va urca la 32ºC în timp ce minima va fi de 16ºC. Cerul va fi mai mult senin.

Pentru după-amiaza zilei de joi sunt anunţate primele precipitaţii, sub formă de aversă, care în timpul nopţii se vor transforma în furtuni însoţite de descărcări electrice. Temperaturile vor avea valori cuprinse între 29ºC şi 14ºC.

Vineri, cerul va fi mai mult noros, astfel că maxima va urca la 24ºC în timp ce minima va fi de 12ºC.

Sâmbătă, cerul se va menţine mai mult noros, vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare, predominant din sector nord- vestic, iar temperaturile vor oscila între 25ºC şi 12ºC.

Nici ziua de duminică nu va fi mai "ofertantă", deoarece vom avea în continuare parte de cer mai mult noros. Maxima nu va depăşi 27ºC, în timp ce minima nopţii va fi de 14ºC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mistreţii la limita municipiului Botoşani!

Marţi, 22 August 2017
830

În ultimele zile, mai mulţi cetăţeni din municipiul Botoşani, care locuiesc în zona Tulbureni, au constatat că porumbul a fost atacat de porcii mistreţi."Sunt oamenii supăr...

Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

Marţi, 22 August 2017
3190

În baza unei decizii adoptate în şedinţa Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei din luna iunie, marţi după-amiază, pe strada Marchian au fost montate limitatoare de viteză din cauc...

Noi rezultate la interviul pentru posturile de directori din școli!

Marţi, 22 August 2017
975

15 cadre didactice au susținut marți interviul, cel mai mic punctaj, de 7,35 puncte, fiind obținut de candidatul pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale nr. 1 Corlăteni.Un candidat c...