Săptămână a Patimilor însângerată: Cioban ucis în bătaie de doi tineri!
UPDATE!

Tragic sfârşit al unui cioban din Hlipiceni, la marginea satului, după ce a fost victima unei agresiuni îngrozitoare!

Săptămână a Patimilor însângerată: Cioban ucis în bătaie de doi tineri!

Marţi dimineaţă, sătenii care aveau drum prin apropierea Haltei CFR din Hlipiceni au descoperit trupul neînsufleţit al unui bărbat pe care nu reuşeau să-l identifice.

Cum pe trupul neînsufleţit au fost observate urme de violenţă, a fost solicitat procurorul de serviciu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, ancheta fiind preluată de acesta, după cum spun reprezentanţii instituţiei.

Cercetările au indicat că bărbatul, Vlăduţ C., de 26 de ani, din Hlipiceni, despre care s-a stabilit că ar fi fost cioban la o stână din Răuseni, a fost ucis în bătaie de doi adolescenţi, cu vârste de 15, respectiv 17 ani, colegi de muncă la aceeaşi stână şi consăteni.

Mai exact, luni seara, între cei trei a izbucnit un conflict, adolescenţii sărind la bătaie şi lovindu-l pe cioban cu lanţuri şi cu bâte. Când au văzut că bărbatul nu mai mişcă, cei doi tineri l-ar fi cărat cu faetonul până în apropierea haltei, unde l-au abandonat.

Trupul neînsufleţit al ciobanului a fost ridicat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Cei doi suspecţi au fost aduşi la Parchet pentru audieri.

UPDATE:
Minorul de 17 ani a fost reţinut, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă timp de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Amicul de 15 ani a fost lăsat să plece acasă, anchetatorii neputând lua niciun fel de măsură împotriva lui din cauza vârstei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
163

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
280

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...