Sambata, 2 iunie: Concursul de dans "Taramul copilariei", editia a VI-a

Sambata, 2 iunie: Concursul de dans "Taramul copilariei", editia a VI-a
Scoala Populara de Arta Botosani si Clubul Sportiv Pro Dance organizeaza sambata, 2 iunie 2012, editia a VI-a a Concursului de dans "Taramul copilariei".

Competitia se va desfasura, incepand cu ora 11.00, in sala mare a Teatrului Mihai Eminescu Botosani, institutie partenera a evenimentului.

Scopul prioritar al concursului este stimularea tinerilor cu înclinaţii artistice, lansarea şi promovarea lor în comunitatea locală sau naţională şi în mass-media, precum şi evidenţierea muncii şi talentului coordonatorilor ce-i îndrumă şi doresc să devină cunoscuţi promovând mişcarea coregrafică de scenă.

"Concursul se adresează tuturor copiilor şi elevilor din judeţul Botoşani sau din ţară, înscrişi într-o formă de învăţământ de stat sau din sistem privat (ONGT: club, asociaţie, fundaţie; şcoală; PFA; SC etc) care nu urmăresc construirea unei cariere în dansul sportiv, ci doar acelora care abordează exclusiv dansul de tip sincronizat specific scenelor de spectacole, nu ringurilor de dans profesionist şi care, alături de alte interese extra-curriculare, sunt atraşi de această formă de expresie şi artă", transmite managerul Scolii Populare de Arta Botosani, Liviu Andronic.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
60

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
91

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
39

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...