Salvati iepurasul! Cumparati compania Playboy!

Salvati iepurasul! Cumparati compania Playboy!
Playboy Enterprises a anuntat miercuri ca este dispusa sa scoata la vanzare compania sau sa isi schimbe politica in ceea ce priveste principala revista, principalii investitori fiind surprinsi de veste.

Purtatorul de cuvant al Playboy, Elizabeth Austin, a declarat joi insa ca anuntul nu reprezinta nimic noi, in conditiile in care "compania a fost mereu deschisa la dialog".

Austin a subliniat faptul ca revista iepurasilor sexy nu va fi vanduta singura, ci doar impreuna cu compania, potrivit International Herald Tribune.

Playboy a anuntat miercuri ca pierderile pe trimestrul al patrulea al anului 2008 au ajuns la 145 de milioane de dolari, o diferenta imensa fata de pierderile de 1,1 milioane de dolari din aceeasi perioada in 2007.

Cristie Hefner, directorul executiv si fiica fondatorului revistei, Hugh Hefner, a demisionat in decembrie si a fost inlocuita de directorul interimar Jerome Kern.

Kern a declarat si el ca Playboy "este dispusa sa negocieze" o vanzare sau o posibila schimbare de politica editoriala a revistei, de vreme ce compania nu mai este condusa de cineva din familia Hefner.

Compania este suspusa de ceva timp presiunilor din partea analistilor Wall Street care considera ca ar trebui sa fie vanduta, insa se presupune ca fondatorul, Hugh Hefner, care este si actionar, nu va dori sa se desparta de revista sau de companie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
14

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
28

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
53

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...