Salvata de la moarte, dar in continuare in stare critica!

Salvata de la moarte, dar in continuare in stare critica!
Salvata in ultima clipa! Batrana din satul Poiana, comuna Vorona, care a fost adusa vineri dimineata la Urgente, a fost gasita de rude mai mult moarta decat vie, dupa ce a suferit o intoxicatie cu monoxid de carbon.

Cu toate acestea, in continuare, starea femeii este critica, spun medicii. M.M., in varsta de 74 de ani, din satul Poiana, comuna Vorona, s-a asfixiat peste noapte din cauza cosului de la soba, care s-a infundat.

Fumul rezultat de la arderea lemnelor a patruns in camera in care batrana statea si, incetul cu incetul, femeia a cazut in inconstienta. Rudele au gasit-o intinsa pe pat, salvand-o astfel in ultimul moment.

Pacienta a ajuns in coma profunda, cu momente in care nu mai respira deloc. Este ventilata mecanic si starea ei se mentine critica, a precizat un asistent din cadrul sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Mavromati.

Cazul a fost semnalat si politistilor, care au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la nefericitul incident.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
912

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
280

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
243

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...