Salvat in ultima clipa, de mama sa!

Salvat in ultima clipa, de mama sa!

 Spitalul de Pediatrie Botosani  

Baiatul de 17 ani, din localitatea Sulita, judetul Botosani, se afla in spital in stare critica, dupa ce s-a intoxicat, miercuri dimineata, cu monoxid de carbon.

 Cazul a ajuns si in atentia politistilor, intrucat mama adolescentului acuza ca vecinul ei, care locuieste in apartamentul de deasupra, i-ar fi daramat cosul de fum.

Gabriel D. se afla acum in sectia de reanimare a Spitalului de Pediatrie Botosani, el fiind salvat de mama sa, care se alertase ca baiatul nu s-a trezit pentru a merge la scoala. Gabriel locuieste, impreuna cu mama sa, intr-un bloc din localitatea Sulita.

Medicii spun ca in camera baiatului se simtea miros accentuat de fum. Adolescentul a fost supus de urgen?a procedurilor de resuscitare.

 "Tanarul a fost stabilizat, dar este in contiuare pe reanimare. A inceput sa raspunda la stimulii auditivi, dar inca starea lui este critica", a precizat medicul Iuliana Kadar, purtator de cuvant al Spitalului de Pediatrie Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
109

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
68

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...