Salarii asigurate pe doua luni pentru angajatii DGASPC

Salarii asigurate pe doua luni pentru angajatii DGASPC
Cel putin doua luni de zile, salariatii din sistemul de asistenta sociala si protectia copilului nu vor trebui sa-si mai faca probleme in privinta banilor.

Potrivit celor din fruntea Consiliului Judetean Botosani, maine, in sedinta extraordinara a CJ, se vor aloca bani pentru a acoperi cel putin doua luni de salarii la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Maine vom lua decizii, in principal in ceea ce priveste, rectificarea bugetului CJ, astfel incat sa avem posibilitatea sa rezolvam partial situatia deosebita de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, in sensul de a asigura plata salariilor macar pentru doua luni, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Asadar, maine se vor aloca 5,9 miliarde de lei vechi, bani disponibilizati din bugetul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani, suma urmand sa asigure salariile pentru lunile octombrie si noiembrie.

In ceea ce priveste diferenta, presedintele CJ spera ca Guvernul sa nu-si uite promisiunile.

Sper ca cei de la Guvern o sa-si respecte promisiunea chiar daca de aici nu o sa le vina voturi, a completat democrat-liberalul din fruntea Consiliului Judetean Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
12

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
17

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
32

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...