S-au săturat de mocirlă! Cum arată mai multe străzi de la periferia orașului Botoșani! FOTO

S-au săturat de mocirlă! Cum arată mai multe străzi de la periferia orașului Botoșani! FOTO
Locuitorii mai multor străzi din municipiul Botoșani s-au săturat să trăiască în noroaie. Nu pot ieși din curți decât cu cizme de cauciuc, nu își pot lăsa copiii să meargă singuri pe stradă, pentru că riscă să se împotmolească, dar nici șoferii nu îndrăznesc să se aventureze să își bage mașinile pe aceste străzi.

O cititoare a Stiri.Botoșani.ro a trimis mai multe fotografii de pe aceste străzi care sunt impracticabile, mai ales după ce plouă sau se topesc zăpezile.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu a venit niciun reprezentant al administrației publice locale să vadă în ce condiții sunt nevoiți să circule, în ciuda numeroaselor sesizări pe care le-au făcut, și s-au săturat ca de ani de zile să trăiască mai rău ca la țară.

“Sunt câteva strazi de la periferia orasului Botosani. Dupa foarte multe sesizari ( prin telefon, e-mail) nu a venit nimeni sa vada cum arata aceste strazi. Este vorba despre str. Aleea Humuleşti, Tunari, Baciului . Este imposibil de circulat, pana si taxiurile refuza sa isi ia comenzile. Și noi plătim taxe și impozite ca ceilalți locuitori ai orașului", a spus cititoarea Stiri.Botosani.ro.

Zeci de străzi din municipiul Botoșani sunt la ora actuală fără niciun petic de asfalt. În urmă cu câteva zile, la consultarea publică pe marginea bugetului pe anul în curs, primarul Ovidiu Portariuc declara: “Eu am spus în anul 2012 că 30% din suprafaţa municipiului este neasfaltată. Bugetul necesar pentru a rezolva toate aceste străzi într-un an ar depăşi 1.000 de miliarde de lei vechi, pe când valoarea bugetului alocat anual pentru reparaţii străzi este undeva de 30-40 de miliarde de lei vechi. Am alocat resursele în baza cererilor existente din partea asociaţiilor de proprietari sau a cetăţenilor mergând cu prioritate către reabilitarea acelor străzi unde este traficul intens şi numărul de cetăţeni care circulă pe acele străzi este mare".






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
125

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
91

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
84

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...