S-au instalat primele WC-uri care blocheaza clientii, dupa 5 minute

S-au instalat primele WC-uri care blocheaza clientii, dupa 5 minute
Toaletele publice, dotate cu un dispozitiv care blocheaza utilizatorii, dupa 5 minute, au rolul de a preveni actele de vandalism.

Noul sistem face ca utilizatorul toaletei sa poata iesi in siguranta din cabina daca nu sta mai mult de cinci minute, peste acest timp nemaiavand nicio sansa sa o paraseasca.

Primele astfel de dispozitive au fost montate in toaletele publice din Klaipeda, un oras turistic pitoresc la Marea Baltica, relateaza mosnews.com, in acest scop cheltuindu-se 365.000 de dolari.

In cazul in care se stie cu inima curata, el poate suna un specialist care sa-l elibereze, dar numai dupa ce se constata ca toate dotarile cabinei de WC sunt intacte.

Daca nu va suna, cel inchis in toaleta isi poate petrece o buna bucata de timp incuiat, reflectand la actele de vandalism savarsite sau la pranzul care nu i-a "picat" bine la stomac.

La Paris, oras in care toaletele publice functioneaza pe acelasi principiu, clinetii sunt lasati 15 minute inainte de a fi blocati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
919

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
280

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
243

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...