S-au deschis plicurile la licitatia pentru nocturna la stadion! Vezi ce oferte au fost depuse! FOTO

S-au deschis plicurile la licitatia pentru nocturna la stadion! Vezi ce oferte au fost depuse! FOTO
Miercuri, la ora 13:00, s-au deschis ofertele pentru realizarea  instalatiei de incalzire in gazon si instalatia de nocturna a Stadionului "Municipal".

Pana la ora 11:00 au fost depuse trei oferte din partea firmelor SC Flash Lighting Services SA Bucuresti, SC Energobit SA Cluj Napoca si Asocierea de firme Electroalfa SA - Tiab SRL - Elsaco SA. Dupa ce au verificat documentele din plicuri, comisia care a participat la licitatia a anuntat si preturile.

Astfel, pretul cel mai scazut l-a avut firma SC Flash Lighting Services SA (6.171.884 lei fara TVA), fiind urmata de SC Energobit SA (6.420.256 lei fara TVA) si SC Electroalfa SA - Tiab SRL - Elsaco SA (6.433.974 lei fara TVA). Toate firmele s-au angajat sa execute lucrarile in 120 de zile.

Urmeaza analizarea mai detaliata a tuturor ofertelor, dupa care se va face un clasament initial pe baza pretului si a duratei de garantie, dupa care operatorii calificati vor participa la o licitatie electronica.

"Evaluarea ofertelor dureaza minimum 30 de zile. Dupa asta vom anunta firmele care participa la licitatia electronica si se vor bate din nou in preturi. Valoare estimata de noi a fost de 6.434.087 lei. In cel mai optimist scenariu undeva la sfarsitul lunii mai vom semna acest contract. Asta daca nu incepe domnul primar sa-si bage iar coada in licitatia asta si sa forteze lucrurile. Il sfatuiesc sa respecte legea", a declarat directorul DSPSA Botosani, Eugen Turcanu.

Acesta a precizat ca termenul de executie este de 120 de zile, dar dupa ce se va semna contractul se va discuta cu constructorul pentru ca se pot termina lucrarile si in 90 de zile.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
95

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
597

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
207

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...