S-a lansat cea de-a patra ediție a programului de burse private pentru tineri- Fabrica de Excelență

Programul de burse Fabrica de Excelență, organizat de Fundația Alfa, Suflet și Energie, revine cu ediția 2017-2018. 

S-a lansat cea de-a patra ediție a programului de burse private pentru tineri- Fabrica de Excelență

Programul se adresează studenților și masteranzilor care urmează cursurile facultăților de profil tehnic și economic, oferindu-le burse private de studiu, dar și posibilitatea de a efectua un program de internship în cadrul grupului de firme Electroalfa.

“Susținem tineri dornici să facă performanță aici în România, tineri ambițioși care vor să își construiască o carieră stabilă și care depun eforturi considerabile pentru a se pregăti didactic cât mai mult, atât în activitățile școlare cât și în cele extrașcolare. Credem că oportunitatea de a face un internship în cadrul unei companii de renume din domeniul lor de activitate le aduce un plus de valoare pentru viitoarea lor carieră. De la prima ediţie, care a avut lansarea în anul 2014, până în prezent, am oferit 37 de burse, în valoare totală de 152.500 lei. Ne bucurăm foarte mult că acest program a fost premiat la Gala Romanian CSR Awards 2017 și suntem încrezători în dezvoltarea de noi proiecte educaționale.“- Mioara Ciubotaru, Președinte Fundația Alfa, Suflet și Energie.

Tinerii interesaţi de programul Fabrica de Excelență își pot depune un dosar de candidatură până la data de 10 iunie 2017. Regulamentul programului, criteriile de înscriere și conținutul dosarului pot fi accesate pe site-ul www.fundatiaalfa.ro. Lista bursierilor va fi publicată în luna octombrie 2017.

Fundația Alfa, Suflet și Energie derulează activități de responsabilitate socială ale grupului de firme Electroalfa, având ca membrii fondatori familia Gheorghe și Mioara Ciubotaru. Activitatea fundației include proiecte educaționale, sociale și culturale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
33

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
405

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
149

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...