S-a făcut recepția FINALĂ la strada Primăverii! Contructorul încă mai are de lucrat! FOTO

S-a făcut recepția FINALĂ la strada Primăverii! Contructorul încă mai are de lucrat! FOTO
Investiția de pe strada Primăverii a fost, în sfârșit, recepționată, însă chiar dacă s-a făcut recepția finală mai sunt unele lucrări care trebuie executate, în special la partea carosabilă.

În urma cu mai bine de două luni, firmele care au executat lucrările pe strada Primăverii, respectiv Delta Con și Victor Construct, au notificat Primăria Botoșani că au terminat treaba. În urma vizitelor făcute în teren, membrii comisiei au constatat că investiția nu este finalizată, fiind identificate și o serie de deficiențe.

Au urmat adrese la cele două societăți, noi vizite la obiectiv, iar miercuri s-a făcut și recepția finală. Și lucrarea nu este încă așa cum ar trebui să fie, motiv pentru care s-a dat un termen de 90 de zile pentru remedierea deficiențelor. Rămâne de văzut dacă acest termen va fi respectat, dat fiind că a venit iarna.

“S-a stabilit o perioadă de 90 de zile pentru a remedia toate neconformitățile existente și în funcție de vreme se va interveni în așa fel încât să fie remediate cât mai repede. Au fost câteva deficiențe la colectarea apelor pluviale și au fost stabilite termene pentru remediere. În linii mari, proiectul a îndeplinit condițiile de calitate stabilite prin contractul de proiectare și execuție și ca atare recepția a putut fi efectuată. În ultima perioadă, au fost remediate și celelalte neconformități care au fost semnalate cu aproximativ două luni de zile în urmă. La trotuare nu sunt deficiențe, a fost extins și termenul de garanție pentru trotuare, doar pe partea de realizare a acelor pante de scurgere sunt deficiențe", a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

Valoarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzii Primăverii a depășit trei milioane de lei.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
76

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
532

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
184

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...