S-a dus să taie porumb la câmp, dar în loc de coceni și-a tăiat piciorul!

S-a dus să taie porumb la câmp, dar în loc de coceni și-a tăiat piciorul!
Un barbat in varsta de 42 de ani, din Copalau, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce s-a taiat la gamba stanga de 4 ori.

Aflati in plina campanie agricola, unii botosaneni sunt foarte neatenti la muncile campului din dorinta de a termina cat mai repede treaba, in timp ce altii, inconstienti, se duc la camp bauti. 

Asta a facut si barbatul din Copalau, care s-a dus la taiat coceni aflat intr-o avansata stare de ebrietate si si-a taiat gamba de patru ori cu secera.

"Pacientul prezenta patru plăgi tăiate la nivelul gambei stângi, toate prin autoagresiune. Era şi într-o avansată stare de ebrietate", a precizat doctorul Gheorghe Apetroaie, din cadrul UPU. 

Cadrele medicale spun că, luna trecută, la UPU au ajuns 12 persoane care s-au accidentat în timp ce munceau la câmp sau în gospodărie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

astăzi, 17:03
123

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

astăzi, 16:11
88

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

astăzi, 15:31
163

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...