S-a dus să taie porumb la câmp, dar în loc de coceni și-a tăiat piciorul!

S-a dus să taie porumb la câmp, dar în loc de coceni și-a tăiat piciorul!
Un barbat in varsta de 42 de ani, din Copalau, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce s-a taiat la gamba stanga de 4 ori.

Aflati in plina campanie agricola, unii botosaneni sunt foarte neatenti la muncile campului din dorinta de a termina cat mai repede treaba, in timp ce altii, inconstienti, se duc la camp bauti. 

Asta a facut si barbatul din Copalau, care s-a dus la taiat coceni aflat intr-o avansata stare de ebrietate si si-a taiat gamba de patru ori cu secera.

"Pacientul prezenta patru plăgi tăiate la nivelul gambei stângi, toate prin autoagresiune. Era şi într-o avansată stare de ebrietate", a precizat doctorul Gheorghe Apetroaie, din cadrul UPU. 

Cadrele medicale spun că, luna trecută, la UPU au ajuns 12 persoane care s-au accidentat în timp ce munceau la câmp sau în gospodărie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duel între elevi, de la o fată, terminat la spital şi cu o anchetă a poliţiei

astăzi, 08:51
237

Varianta colegilor ar fi că agresorul nu l-a îmbrâncit pe colegul său, ci a intenţionat să îl lovească cu capul de chiuveta din toaleta băieţilor. În urma loviturii, ado...

"În prag de primăvară", ediția a III-a, ateliere creative de confecționat mărțișoare și felicitări

astăzi, 08:45
45

Secţia de Artă plastică - Etnografie a Muzeului Judeţean Botoşani organizează, la Muzeul de Etnografie, în perioada 26 februarie - 2 martie 2018, între orele 8.00 -&nb...

De astăzi, "Scurtcircuit" rulează la Cinema Unirea Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 08:24
44

Începând de vineri, 23 februarie, pe marele ecran de la Cinematograful Unirea rulează filmul Scurtcircuit, peliculă care  a avut premiera la Botoșani la sfârșitul săpt...