S-a ascuns dupa ce a fost victima unui accident rutier!

S-a ascuns dupa ce a fost victima unui accident rutier!
Un şofer care a accidentat un copil s-a vazut nevoit sa plece in căutarea victimei, care s-a ascuns in curtea unui liceu.

Băieţelul, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost transportat la spital de bărbatul care produsese accidentul.

Marţi dimineaţa, în jurul orei 07:35, D. Marius, de 27 de ani, din oraşul Darabani, conducea un autoturism marca Dacia 1310 pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea de domiciliu. La un moment dat s-a angajat în depăşirea mai multor autovehicule oprite, împrejurare în care a surprins şi accidentat uşor un minor în vârstă de 8 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigure.

Imediat după producerea accidentului, speriat, minorul a fugit în incinta Grupului Şcolar Darabani, fiind identificat ulterior de către conducătorul auto şi transportat la Spitalul oraşului Darabani în vederea acordării de îngrijiri medicale.

"În urma testării alcoolscopice s-a stabilit că în momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele cercetări efectuate a rezultat că accidentul s-a produs din culpa victimei, ca urmare a traversării neregulamentare", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
71

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
169

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
770

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...