Rotaru redeschide razboiul cu Ghiorghita. "Urmeaza domnul Flutur", anunta liderul tineretului PSD!

Rotaru redeschide razboiul cu Ghiorghita. "Urmeaza domnul Flutur", anunta liderul tineretului PSD!

 RAZVAN ROTARU  

Liderul tinerilor social-democrati botosaneni continua razboiul cu PDL, recunoscand ca are "o treaba cu domnii Ghiorghita, Flutur, Roman, si mai nou cu domnul Buhaianu". De data aceasta, Razvan Rotaru il ataca pe viceprimarul Florin Ghiorghita, care nu ar fi trecut in declaratia de avere un teren pe care l-a achizitionat si despre care ar fi afirmat anterior ca este detinut de tatal sau. 

Terenul cumparat de sotii Ghiorghita este situat in extravilanul comunei Curtesti, zona Dedeman, si are o suprafata de 8800 metri patrati, pasune. Conform contractului de vanzare-cumparare prezentat in conferinta de presa PSD de catre Razvan Rotaru, pretul de achizitionare este de 3450 lei, incheierea de autentificare fiind facuta pe data de 16 decembrie 2008.

"Astazi este Buna Vestire si a venit buna vestire pentru domnul Ghiorghita. Stiti, eu am o treaba cu domnii Ghiorghita, Flutur, Roman si, mai nou, si cu domnul Buhaianu. Am un contract de vanzare-cumparare a unui teren din zona Dedeman, cand am facut referire la acest teren domnul Ghiorghita a zis ca e al tatalui sau. In contract scrie foarte clar "domnul Ghiorghita Florin Ioan". Terenul este al dumnealui. In declaratia de avere nu reiese ca are acest teren, as vrea sa vad ce se intampla acum, in momentul acesta, eu sunt mincinosul sau el este mincinosul. Domnul Flutur spunea ca de la 18 ani, de la majoratul meu, cel mai important eveniment a fost cand m-a pomenit dumnealui, nu am nimic cu dansul, ca si asa e batut de soarta, sa nu mai vina sa ceara votul cetatenilor, pentru ca in echipa dumnealui sunt niste hoti si niste mincinosi care au distrus Botosaniul. Au inceput acum sa scoata pavele, dar de fapt sunt la furat baietii, pregatesc bani pentru campanie. Ma tin in continuare de ei si nu ii las. Urmeaza domnul Flutur. Acel om imaculat si cinstit", a declarat Razvan Rotaru.

De partea cealalta, Florin Ghiorghita respinge toate acuzatiile si spune ca in declaratia sa de avere este trecut acel teren cumparat impreuna cu sotia. Mai mult, spune viceprimarul de Botosani, terenul cu pricina a fost si obiectul unei sesizari la ANI. "A venit hartie de la ANI la sesizarea lor (PSD, n.r.), s-au verificat toate declaratiile de avere si acest teren este trecut in declaratii fara niciun fel de probleme. Cand se semneaza si se completeaza declaratiile de avere acestea sunt trimise la ANI la verificat", a mentionat Florin Ghiorghita.

Ultima declaratie de avere dateaza din data de 30.X.2010. Viceprimarul Florin Ghiorghita s-a aratat insa contrariat cu privire la provenienta contractului de vanzare-cumparare, in conditiile in care, spune acesta, nu este vorba despre un document public, fapt care il determina sa solicite o ancheta vizavi de acest aspect.

"Sunt josnici cei de la PSD, si sunt foarte curios de unde au obtinut documentul acesta si cu siguranta ma voi interesa de unde l-au obtinut pentru ca in niciun caz nu este document public. Daca l-au obtinut de la notar atunci acesta sa raspunda de ce l-a dat. Voi face o plangere la Politie pe chestia aceasta. Ei (PSD n.r.) nu sunt organe de ancheta, nu au absolut niciun drept sa solicite documente de felul acesta, e foarte posibil sa cer daune, voi ajunge la o actiune in instanta cu siguranta pe tema aceasta. Nu este atributul lor si nu au voie sub nicio forma sa faca public un astfel de act. Daca era un organ de ancheta putea sa solicite fara niciun fel de problema acest contract de vanzare-cumparare", a conchis Florin Ghiorghita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
54

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
58

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
55

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...