ROTARU: "Nu accept ca acest Flutur, cu tot neamul lui, sa mai comenteze la adresa mea"

ROTARU: "Nu accept ca acest Flutur, cu tot neamul lui, sa mai comenteze la adresa mea"

 RAZVAN ROTARU  

Cazul Verenciuc incita spiritele intre PDL si PSD, dupa ce Catalin Flutur a facut, intr-o declaratie publica, o asociere intre acuzatiile care i se aduc lui Marian Verenciuc si cele care ar plana asupra liderului de la Organizatia de Tineret PSD, Razvan Rotaru.

"De ce sa fie o pata pentru PD-L? Noi ii pazim pe acasa ce face fiecare, stim ce face fiecare? Eu l-am intrebat o data, cind am auzit, si a spus ca nu este nimic. Are fix aceeasi implicare ca imaginea lui Rotaru, liderul organizatiei de tineret a PSD, care a dat mita si este acuzat tot de proxenetism", este declaratia lui Catalin Flutur, care a declansat o reactie extrem de dura a liderului tineretului social-democrat, Razvan Rotaru somandu-l public pe Catalin Flutur ca, in 48 de ore, sa aduca dovezi ca a fost anchetat si cercetat penal.

"Vad ca domnul Flutur se ia de mine, stiti vorba hotul striga hotul. Dumnealui a facut ieri o declaratie in care ma asimila cu Verenciuc-proxenetul. Deacamdata dumnealui sa isi rezolve problemele interne", a spus Razvan Rotaru, acuzandu-l pe Catalin Flutur si de faptul ca i-ar fi adus amenintari in perioada in care social-democratul era director al Garzii de Mediu.

Pentru prima data intr-o lupta politica, au aparut si acuzatii la membrii familiei, Razvan Rotaru facand referire la excursii de mii de euro, afaceri sau apartamente care ar avea legatura cu copiii lui Catalin Flutur. "Daca nu inceteaza cu atacurile la adresa mea o sa va aduc fotografii cu cel mai tare cabinet stomatologic din Iasi, al baiatului domnului Flutur, si cu cele doua apartamente noi pe care le-a cumparat pentru fiii sai".

"Daca au frica de Dumnezeu ii dau 48 de ore domnului Flutur sa aduca dovezi ca eu am fost anchetat si cercetat penal. Eu de el nu ma las, se intoarce roata. Am si eu o familie si nu accept ca acest Flutur, cu tot neamul lui, sa mai comenteze la adresa mea", a incheiat Razvan Rotaru.

Acuzat de proxenetism!

Potrivit cotidianului Ziarul de Iasi, Marian Verenciuc, seful organizatiei de tineret PD-L din Botosani, racola tinere, le plimba prin cluburi si discoteci, apoi le propunea locuri de munca bine platite ca baby-sitter si dame de companie. Procurorii ieseni i-au trimis in judecata.

Potrivit actului de acuzare intocmit de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), in anul 2004, Marian Verenciuc (34 de ani), din Dorohoi, seful in 2009 al Organizatiei de Tineret a PD-L Botosani, a inceput sa racoleze tinere care voiau sa munceasca in strainatate.

"Racola personal victimele de pe raza judetului Botosani, se imprietenea cu acestea, le invita in cluburi si discoteci unde le platea consumatia, se interesa de starea lor materiala si familiala, intretinea raporturi sexuale cu acestea, dupa care le promitea ca le poate asigura un loc de munca bine platit in Grecia, ca baby-sitter sau ca dama de companie intr-un local despre care spunea ca apartine fratelui sau vitreg", precizeaza procurorii DIICOT in rechizitoriu.

In urma dezvaluirilor aparute in mass-media, Marian Verenciuc a fost exclus din PDL, anuntul fiind facut public ieri, de liderul PDL Botosani, Dan Humelnicu.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
13

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
173

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
148

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...