ROMANIA - AUSTRIA- Adi Mutu: Credem in calificare pana vom iesi matematic din calcule!

ROMANIA - AUSTRIA- Adi Mutu: Credem in calificare pana vom iesi matematic din calcule!
Astazi, 1 aprilie, se va disputa meciul Romania-Austria, din cadrul Grupei a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010.

Partida incepe la ora 21.30 (transmisa in direct pe Pro TV) si se va disputa pe stadionul Worthersse din localitatea Klagenfurt.Indiferent de rezultat, selectionerul Victor Piturca a anuntat ca nu-si va inainta demisia.

Adi Mutu: CREDEM IN CALIFICARE PANA VOM IESI MATEMATIC DIN CALCULE!

Adrian Mutu a aplaudat atitudinea colegilor sai din partida cu Serbia, insa s-a declarat dezamagit de faptul ca Romania nu a obtinut macar o remiza in fata plavilor.

"Am pierdut cu Serbia din cauza fazelor fixe si din cauza neatentiei noastre. A fost un joc barbatesc, dar ma bucura ca nu am fost mai prejos ca atitudine decit adversarul, iar asta e aspectul pozitiv dupa aceasta infringere. Ma doare fizic aceasta infringere, dar mai dureros e faptul ca nu am luat macar un punct. Credem in continuare in calificare, pina nu vom mai fi nici matematic in calcule. Am simtit publicul aproape si sper ca la urmatorul meci sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor lor. Sper ca macar prin daruire sa-i fi multumit. Asta este forta noastra in momentul de fata", a declarat Adrian Mutu la GSPTV.

Cosmin Contra: VOM JUCA CU AUSTRIA PENTRU A SPALA RUSINEA DE LA CONSTANTA

Cosmin Contra, jucatorul echipei nationale si al lui Getafe, a comentat meciul cu Austria, de miercuri, dar si infringerea de simbata, de la Constanta.

 "Trebuie neaparat sa cistigam. Victor Piturca ne-a calificat la ultimele europene. Daca il vom schimba acum credeti ca va fi mai bine? Vom juca cu Austria pentru noi, pentru a spala rusinea de la meciul cu Serbia, vom juca pentru a ramine in cursa calificarii. Bineinteles, vom juca si pentru selectioner. Am fost foarte dezamagiti dupa meciul cu Serbia, am fi meritat sa cistigam acel meci. Ne puneam sperantele in acea partida si ne-a parut foarte rau ca am pierdut", a spus Contra la finalul antrenamentului de azi.

Mirel Radoi: TREBUIE SA BATEM AUSTRIA, ALTFEL NE FACEM DE RAS

Mirel Radoi a fost extrem de transant in privinta sanselor de calificare la CM 2010 ramase pentru reprezentativa Romaniei dupa esecul din fata Serbiei (2-3).

"Se poate spune ca ne-am batut si singuri, ca la copii si juniori. Am avut o dorinta prea mare de victorie, dar, din pacate, am esuat. Doua cornere si un aut au fost fazele fatale. Am lucrat aceste faze la antrenamemt, stiind ca astea sint punctele lor forte, deci nu avem scuze. Trebuie sa fim realisti, avem sanse mici de calificare, va fi foarte greu, desi speram. Va trebui sa cistigam meciul cu Austria, pentru ca altfel ne-am face de ris in grupa", a declarat Mirel Radoi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
473

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
109

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
126

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...